Food Revolution Day Cluj

Asociația Părinte inFlorești și partenerii săi, Hipermarketul Cora, Școala generală ” Gheorghe Șincai ” Florești și Colegiul tehnic ” Raluca Ripan ” vă invită in data de 19 mai, incepând cu ora 10.00, să vă alăturați revoluției alimentare și să gătiți sănătos.

Food Revolution Day este o campanie la nivel mondial pentru a introduce educația alimentară practică in programa școlară ca și materie obligatorie. Jamie Oliver consideră cu pasiune că, prin educarea copiilor cu privire la alimente într-o maniera distractivă și prin implicare, ii putem dota cu abilitățile de bază de care au nevoie pentru a duce o viață mai sănătoasă și mai fericită, pentru ei inșiși și pentru viitoarele lor familii.

In intervalul 10.00-12.00, liceeni de la Colegiul tehnic ” Raluca Ripan “, coordonați de profesori, vor indruma școlarii de la Școala generală “Gheorghe Șincai ” Florești, in cadrul unui atelier de gătit pentru copii, impreună cu voluntari de la Asociația Părinte inFlorești și si vor informa clienții Cora legat de campania Food Revolution România.
Menționăm faptul că asociația organizează incă din anul 2015 evenimente in cadrul mișcării Food Revolution România, fiind Ambasadoare Food Revolution.

Participarea la eveniment este gratuită, invităm cadrele didactice să se inscrie la atelier pe adresa laura@parinteinfloresti.ro sau sunând la tel : 0740-215980.

Vă așteptăm să experimentăm impreună rețete noi și gustoase, gătite sănătos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.