Greșelile pe care le fac antreprenorii

Când și unde are loc acest eveniment?
Joi, 6 octombrie 2016 de la ora 18:00 la ora 20:00, la Grand Hotel Napoca, Cluj Napoca.

Programul evenimentului:
17:45 – 18:00 Check in
18:00 – 18:15 Cuvânt de bun venit
18:15 – 18:45 Interviu cu Voicu Oprean (moderator Lorand Soares Szasz)
18:45 – 19:00 Coffee Break
19:15 – 20:00 Seminar Lorand Soares Szasz
20:00 – Networking liber
Prețul biletului este 100 lei TVA inclus

Rezervă-ți locul aici : https://goo.gl/forms/SqFHLInecLB0pWgt1

Lorand Soares Szasz (antreprenor si business trainer) și Voicu Oprean (AROBS) vor urca pe scenă în 6 octombrie pentru a vorbi oamenilor de afaceri clujeni  despre greșelile pe care le-au făcut la început la început de carieră. Evenimentul este organizat de clubul antreprenorial  Bizz.club și își propune să încurajeze creșterea mediului antreprenorial românesc și clujean prin facilitarea parteneriatelor de lungă durată.

Sunt așteptați la eveniment oameni de afaceri și manageri din companiile mici și mijlocii care își doresc să învețe de la cei doi speakeri care sunt greșelile pe care ar fi indicat să le evite în afaceri. Mai mult, organizatorii încurajează networkingul, așadar mulți antreprenori vor avea oportunitatea să cunoască potențiali parteneri sau clienți și astfel să crească nivelul afacerilor.
Loránd Soares Szász este unul dintre cei mai apreciați traineri români – a fost desemnat, de două ori consecutiv, cel mai bun speaker din România în cadrul

Business Days. Loránd inspiră mii de oameni în fiecare lună la seminariile și workshopurile sale, dar și online, pe Facebook și pe blog, în cadrul unei comunități de peste 190 000 de membri. Anul trecut, în urma unui studiu făcut de specialiști HR pe una din companiile sale, a primit distincția ,,Management de 5 stele” pentru modul de comunicare dintre management și echipă.

Voicu Oprean este unul dintre antreprenorii care au făcut din IT un produs românesc de calitate. A fondat AROBS și a reușit să primească trei ani consecutiv premiul Deloitte pentru cea mai rapidă creștere.  Mulțumită gândirii sale strategice a reușit să își crească cifra de afaceri și cu 300%.

,,Mă bucur să pot organiza un astfel de eveniment pentru clujeni, Când eu am început business-ul, mi-aș fi dorit să învăț din greșelile altcuiva și să le mai împuținez pe ale mele. Acum că am învățat pe propria-mi piele, îmi place să ofer mai departe celor care au nevoie de sfaturile mele.” declară Lorand Soares Szasz.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1069479269813885/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.