Holiday Parking Cluj – parcare privata langa aeroport Cluj

Holiday Parking Cluj reprezinta ajutorul celor care calatoresc mult cu avionul. Dupa cum bine stim, orasul nostru are unul dintre cele mai moderne si tranzitate aeroporturi din tara. Companiile aeriene au introdus foarte multe zboruri din Cluj – Napoca, catre diferite destinatii din Europa, si nu numai. Astfel, orasul nostru a devenit un important punct de tranzit pentru oamenii de afaceri si tursiti. O parcare privata Cluj a fost neaparat necesara, si iata ca a aparut Holiday Parking Cluj.

Ce este Holiday Parking Cluj

Holiday Parking Cluj este o parcare privata langa aeroport Cluj. Mai exact, este la doar 1.4 km. distanta de aeroportul din oras. Aceasta distanta se poate parcuge cu masina, in aproximativ 2-3 minute. Parcarea de langa aeroport este utila pentru foarte multi cetateni care au zboruri din Cluj – Napoca. Cu acest serviciu sunt avantajati oamenii de afaceri, dar si turistii. Cei care au de plecat cu avionul, trebuie sa ajunga mai repede cu cel putin 2 ore in aeroport. Persoanele care nu sunt din orasul Cluj – Napoca, pierd aproape o zi intreaga doar pe drumul pana la aeroport. Stim ca timpul este foarte pretios pentru toata lumea. Asa ca Holiday Parking Cluj va sfatuieste sa veniti la aeroport cu masina personala. In acest fel puteti economisi timp pretios. Probabil ca va intrebati ce veti face cu masina cat timp sunteti plecati? Raspunsul este simplu: o lasati la cea mai moderna parcare privata langa aeroport Cluj, adica la Holiday Parking Cluj. Cand va intoarceti, nu mai este nevoie sa va ganditi cu ce ajungeti acasa, pentru ca masina dumneavoastra va astepta in parcarea special amenajata.

Holiday Parking Cluj – avantaje

Parcarea se afla foarte aproape de aeroport ( 1.4 km.). Desigur, ca nu veti merge pe jos cei 1.4 km. Holiday Parking Cluj va asigura gratuit transferul pana in incinta aeroportului, indiferent de ora la care sositi. Nu are importanta daca aveti zborul intr-o zi de week – end sau intr-o zi lucratoare, deoarece programul este non – stop. Sunt puse la dispozitia clientilor  50 de locuri de parcare, cu posibilitate de extindere.

Daca aveti retineri in a lasa masina intr-o parcare privata Cluj, noi va asiguram ca Holiday Parking Cluj ofera conditii de maxima siguranta masinii dumneavoastra. Conditii de maxima siguranta inseamna un sistem performant de camere de supraveghere, dispuse in asa fel incat orice masina sa fie vizibila. Daca nu v-am convins ca au cea mai sigura parcare din Cluj, mai venim cu inca un argument: au si agenti de paza, care au grija ca masina sa fie 100% in siguranta.

Holiday Parking vine cu o oferta parcare Cluj irezistibila. Adica, au cele mai mici tarife pentru o parcare privata langa aeroport Cluj. Pretul pentru o zi de parcare este de 25 lei, dar daca lasati masina pentru o perioada mai indelungata, tariful este negociabil. Vezi site Holiday Parking Cluj pentru mai multe detalii privind tarifele.

Chiar daca sunteti din Cluj – Napoca sau din alta parte a tarii va invitam sa va lasati masina la Holiday Parking Cluj, In timpul in care sunteti plecati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.