I Like Cluj ofera 2 invitatii duble la FEDCup 2016

Oferim 2 invitatii duble la FEDCup 2016, partida România-Cehia, care se va desfasura la Sala Polivalentă din Cluj – Napoca in 6 şi 7 februarie 2016.

 

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii cu raspunsul la intrebarea: de ce va doriti sa mergeti la FEDCup 2016 – partida România-Cehia?

Puteti lasa comentariile pana in data de 5 februarie 2016, ora 07:00.

Cum se vor desemna fericitii posesori ai invitatiilor:

 

Cei alesi vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 8 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

24 comments

 1. Imi place foarte mult tenisul, si nimic nu se compara cu vizionarea partidei direct din sala, este o experienta superba, indiferent de sport.

 2. Tenisul este sportul meu favorit si mi-ar placea tare mult sa vad aceasta competitie live.

 3. As vrea sa vad, Romania cum joaca cel mai bun tenis, si cum merge in faza urmatoare a FED CUP!

 4. Imi place sa merg la toate meciurile de tenis ale romancelor, am fost chiar si la New York la open-ul american insa acum din pacate nu am reusit sa mai prind bilete.

 5. Sunt un mare fan al tenisului si as vrea mult sa vad pe fetele noastre cum ne aduc victoria 🙂 I like Cluj ..I love Romania

 6. Pentru a sustine cea mai frumoasa echipa nationala a Romaniei , din cea mai frumoasa sala de sport a Romaniei !!!

 7. Mi-ar face o deosebita placere sa o vad pe Simona Halep jucand live pentru ca pana acum nu am avut aceasta ocazie!

 8. Imi place tenisul si vreau sa sustin echipa nationala a Romaniei la acest turneu .

 9. Imi doresc sa merg la FEDCup 2016 – partida Romania-Cehia pentru ca imi place tenisul si pentru a sustine echipa noastra!!!

 10. Vreau sa strig Hai Romania! si sa fiu alaturi de fetele noastre minunate!

 11. Îmi place tenisul,urmărim la televizor turneele în care joaca fetele noastre dar nu am participat la nici o competiție live,si m-as bucura sa-i fac o surpriza soțului meu ,de ziua lui .

 12. Pentru ca este o ocazie unica de a vedea la treaba unele dintre cele mai bune jucatoare de tenis din circuitul feminin si totodata un tenis de mare calitate, de asemenea sunt convins ca va fi o atmosfera foarte frumoasa tipica romanilor la evenimentele sportive si sper ca impreuna cu fetele noastre sa mergem mai departe! HAI ROMANIA!

 13. Imi doresc sa merg pentru a profita de ocazia rara, aceea de a vedea campioane ale lumii jucand tenis de calitate in cel mai frumos oras, Cluj, inima Ardealului!

 14. As dori sa merg la FEDCup 2016 pentru a vedea-o pentru prima data pe Simona Halep intr-un meci oficial si totodata cel mai interesant mod de a-mi petrece sesiunea de examene! (sunt student si sunt in sesiune)

 15. La ce preturi au bagat astia pt doua zile, ma departeaza de tenis. Sa le fie rusine! Nu mi permit sa dau un sfert din salar pt doua zile

 16. Pentru ca as vrea sa o vad pe Simona Halep si sa vad si eu prima data un meci de tenis calumea 🙂

 17. Doresc foarte mult sa vad acest meci, in primul rand ca iubesc mult sportul alb si fiind pensionata de boala nu mi-am permis un bilet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.