I Like Cluj recomanda Kafea

Kafea: locul  unde poti sa-ti savurezi cafeaua dis de dimineata!

 

Studentii se pot bucura in fiecare dimineata de o Kafea buna incepand cu ora 07:30. Desi majoritatea locatilor din campus se deschid dupa ora 10:00, cei de la Kafea sunt foarte matinali. In acest fel ei ne fac diminetile mult mai placute! Asa ca indiferent de situatia in care te regasesti, la Kafea te vei incarca cu mult optimism. Fie ca este sub forma unei cafele to go pe care o poti savura in drumul tau sau servita in ambianta vie a locatiei Kafea ( Str. B. P. Hasdeu, nr. 76 ).

Locatia Kafea si ce puteti gasi acolo

 

De indata ce ati ajuns la deosebita locatie, situata chiar in inima campusului universitar , se poate remarca cu usurinta panoul sortimentelor de Kafea. Sortimentele sunt extrem de variate. Denumirile acestora denota faptul ca absolut toate cafelele sunt preparate dupa retete proprii si te asigura ca ai ajuns in cea mai buna cafenea din Cluj – Napoca. Ce faci totusi atunci cand timpul tau este foarte restrans? Aici gasesti solutia: Coffe to go!

Despre conceptul de Coffe to go

 

Coffe to go este un concept revolutionar bazat pe mobilitatea clientilor. In acest sens iti este oferita posibilitatea de a avea acces la aceesi calitate si varietate a cafelelor, oriunde si oricand. Coffe to go se poate consuma foarte bine in drum spre scoala, in drum spre birou sau chiar si in masina ( practic oriunde ).

Coffe to go iti ofera avantajul mobilitatii fara ca bautura sa-si piarda din savoare si din calitate. Astfel, iti poti savura Kafeaua preferata oriunde, bineinteles avand exact acelasi gust precum o cafea proaspat scoasa din espressor. Kafea in Cluj se bazeaza pe conceptul coffe to go, pentru ca ei stiu ca timpul tau este deosebit de important si totodata vor sa-ti faca diminetile mult mai fericite.

Pentru dimineti fericite si mai putin somnoroase, I Like Cluj va recomanda Kafea in Cluj!

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.