Parapark este unul dintre cele mai interesante jocuri din Europa. Evident ca acesta nu putea lipsi din cel mai frumos oras din tara noastra ( Cluj – Napoca ). Ca sa iti doresti sa mergi la un astfel de joc, trebuie doar sa te informezi de la prietenii care au mai fost sau de pe pagina lor de Facebook. De aici curiozitatea te va impinge la cote maxime, la fel si adrenalina si suspansul.

Ce este Parapark

Parapark este un jos de evadare ( Room – Escape ). Mai pe intelesul tuturor, cineva te inchide intr-o incapere si iti da tot felul de indicii cu ajutorul carora trebuie sa evadezi de acolo. Nu-i asa ca este cel putin interesant? Dar cel mai interesant este chiar la fata locului. Acolo, emotiile pun stapanire pe tine si adrenalina incepe sa fie din ce in ce mai pronuntata. Originalul joc de evadare este menit sa va relaxeze dupa o zi grea de munca in care ati fost extrem de solicitati la birou.

De ce sa mergi la Parapark

Se merita sa mergi la Parapark pentru ca este cel mai original joc de evadare din tara noastra. Odata ajunsi acolo, adrenalina si suspansul vor pune stapanire pe voi si este un sentiment extrem de interesant. Parapark este o metoda ingenioasa de relaxare dupa o zi grea de munca.  Experietena Parapark te face sa gandesti in alt fel, pur si simplu te face sa gandesti intr-un mod constructiv si pozitiv. Jocul este excelent si pentru cei care merg in grupuri astfel, se pot organiza grupuri chiar de cate 6 persoane.

In prezent teambuilding-urile sunt extrem de la moda in majoritatea companiilor care se respecta si care isi respecta angajatii. Noi suntem de parere ca acest joc se potriveste ca o manusa pentru angajatii companiilor. De exemplu, puteti merge toata firma, daca sunteti o firma mai micuta sau puteti merge pe departamente daca sunteti o firma cu mai multi anagajati. Cu siguranta, experienta acestui joc va stimula angajatii si ii va face sa gandeasca intr-un mod diferit, totul fiind spre binele companiei si fericirea angajatului.

Este foarte greu de exprimat in cuvinte ceea ce se intampla la Parapark, pentru ca sunt o multime de sentimente si senzatii. Pentru a putea trai sentimente si senzatii unice I Like Cluj va recomanda Parapark.