I Like Cluj te trimite la Joe Satriani

I Like Cluj te trimite la concertul lui Joe Satriani. Concertul are loc in data de 13 octombrie 2015, incepand cu ora 19:30, la sala Polivalenta din Cluj – Napoca. Joe Satriani si-a castigat prestigiul international dupa lansarea albumului ”Surfing with the Alien” in 1987. Chitaristul ajunge in Romania dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte trofee. Si-a inceput cariera prin a preda chitara, si i-a avut ca elevi, printre altii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Regulament concurs:

Ce oferim:

  • O invitatie dubla la concertul lui Joe Satriani.

Ce trebuie sa faci:

  • Trebuie sa ne lasi un comentariu decent la oricare din articolele de pe site-ul nostru, cu exceptia articolului despre concursul DreamHack, deoarece este alt concurs.
  • Comentariile care se iau in considerare sunt cele de azi 06/10/2015 si pana in data de 11/10/2015 ora 07:00 am
  • Te rugam ca atunci cand lasi datele sa treci o adresa de e-mail valida pentru contact si detalii de revendicare a invitatiei.

Cum se va acorda premiul:

  • Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului Random.org.
  • Castigatorul se va anunta pe site si pe pagina de Facebook ( https://www.facebook.com/i.like.cluj.ro ), in data de 11/10/2015 ( cu numele si adresa de e-mail specificata de acesta ).
  • Din acel moment castigatorul va primi si un e-mail cu toate datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei, acesta urmand sa confirme prmirea e-mail-ului pana in data de 11/10/2015, ora 24:00.
  • In cazul in care castigatorul nu raspunde la e-mail, vom alege pe altcineva.

Succes!

Ramai pe site-ul nostru! Vor urma si alte concursuri interesante!

13 comments

  1. Surfing with the Alien sau Always with me, always with you? Nu stiu multe alte piese Satriani, dar astea sunt suficiente cat sa ma faca sa doresc sa-l ascult live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.