In momentul de fata, Iulius Parc este cel mai modern spatiu de relaxare din Cluj. El a fost inaugurat in data de 23 octombrie 2013 cu un spectacol deosebit al Operei Naţionale Romane.  Parcul se intinde pe o suprafata de 3 hectare cuprinzand 10.000 mp de gazon, pistă pentru ciclism , pista pentru alergare, pietonal suspendat deasupra lacului, spatii verzi pentru relaxare, banci,  numeroase alei si o fantana arteziana impresionanta amenajata in incinta lacului din parc. Pe langa toate acestea, au fost plantati arbori, arbusti si diferite specii de plante pentru infrumusetarea parcului, care a devenit intr-un timp foarte scurt un loc de relaxare frecventat si apreciat de clujeni.

Iulius Parc confera de asemenea un loc ideal pentru desfasurarea diferitelor evenimente, cum ar fi: Picnic in the park, Jazz in the park, sau cel mai recent eveniment “Scena Verde”, un spectacolul al Orchestrei Simfonice Philharmonia Napocensis, pe o scena realizată din PET –uri.

foto

In apropierea parcului exista si o cladire de birouri clasa A, recent construita care ofera o privesliste minunata asupra parcului din birourile incapatoare si moderne, un teren de tennis si hotelul Univers T.

Iulius Parc – o oaza de liniste si verdeata in mijlocul orasului

 

Iulius Parc este situat in imediata vecinatate a Iulius Mall. Acest mall este cel mai vizitat centru comercial si reprezinta o adevarata atractie pentru toata lumea care alege sa viziteze orasul nostru.  Daca suntem satui de agitatia de prin magazine si vrem sa ne relaxam, atunci tot ceea ce trebuie sa facem este sa iesim din mall si vom intampina un parc deosebit.

De asemenea, tot la Iulius Parc se afla si un lac extrem de frumos. Asadar, inca o metoda foarte buna de relaxare: plimbarile pe malul apei. Totodata, acest loc ofera un cadru foarte romantic. In acest sens, aici s-au facut nenumarate cereri in casatorie, sau albume foto pentru nunta. Iulius Parc este ideeal pentru cei care practica jogging-ul. Deoarece in mijlocului parcului se afla un lac, in parc au acces si pescarii, pracrtic ei intregesc peisajul de basm.

Iulius Parc este unul dintre cele mai moderne si apreciate spatii din orasul Cluj – Napoca. Cu alte cuvinte, daca nu aveti nici o idee de petrecere a timpului liber, va invitam in acest loc minunat.

Vezi si unde te mai poti relaxa in Cluj