Iarna fiecare localitate imbraca straie de sarbatoare si multe luminite. Acest lucru este deosebit de frumos pentru toate orasele tarii. Ghirlandele de lumini atarnate pe stalpi, pomii impodobiti si parcurile frumos decorate compun un peisaj de poveste. De acest peisaj se bucura cel mai mult copiii, dar si majoritatea adultilor sunt fermecati de “ hainele “ deosebite pe care le imbraca orasele lor, odata cu apropierea sarbatorilor de iarna.

Iarna in Cluj (1)

Cum arata orasul Cluj – Napoca in aceasta perioada de iarna

 

Acum este una dintre multele dovezi cum ca orasul nostru drag ( Cluj – Napoca ) este cel mai frumos oras din tara. In aceasta perioada a anului orasul arata cu totul altfel. Chiar daca pana in prezent ( 11 decembrie 2015 ) nu avem parte de zapada, orasul nostru tot este superb. Da este adevarat, daca in oras ar fi zapada, peisajul ar fi unul cu totul aparte, un peisaj de basm.

Iarna in Cluj (2)

Iarna totul este mai frumos in Cluj – Napoca

 

Despre Cluj – Napoca se spune ca este orasul care nu doarme niciodata. In vara care tocmai a trecut acest lucru s-a vazut din plin, si asta gratie multitudinii de evenimente care au avut loc la noi in oras. Desigur ca nici toamna nu a dezamgit din acest punct de vedere. In luniile septembrie, octombrie si noiembrie, publicul clujean a avut parte de numeroase evenimente extrem de interesante.

Iarna in Cluj (3)

Acum este cazul ca si anotimpul rece sa-si faca aparitia si in oras sa aiba loc o serie de evenimente frumoase si atractive. Chiar daca iarna este o perioada putin mai friguroasa, asta nu inseamna ca in oras nu sunt concerte in aer liber, multa distractie si voie buna. In aceasta perioada este Targul Craciunului si zilnic este cel putin un  concert interesant chiar in centrul orasului. Apoi vor urma pregatirile pentru concertul de Revelion. La fel ca in fiecare an si anul acesta autoritatile spera sa-i surprinda pe locuitori si pe vizitatori cu cele mai frumoase evenimente si spectacole.

Iarna in Cluj (4)

Mai multe poze aici

Locuitorii clujului se pot considera fericiti pentru ca au un asemenea oras, care poate concura oricand cu orice alt mare oras din Europa si chiar din intreaga lume.