Clujul prinde viata si acest lucru nu poate decat sa ne faca extrem de fericiti. Luna octombrie este una dintre cele mai frumoase luni din intreg anul, pentru orasul nostru. Pe langa frumusetiile si belsugul toamnei, orasul nostru se populeaza. Nu ca in restul perioadelor din an ar duce lipsa se oameni, insa acum totul devine mult mai animat si parca Clujul prinde viata.

De ce in luna octombrie Clujul prinde viata

 

Clujul prinde viata (1)

In general Clujul prinde viata odata cu aparitia toamnei, deoarece acum este sezonul cand incep scolile si facultatile. In orasul nostru drag sunt cele mai mari si cele mai bune centre universitare din toata tara. Astfel, aici sunt atrasi in fiecare an mii de stundenti, dornici sa studieze. Din fericire acestia aduc un plus de viata intregului oras. Foarte multi dintre acesti studenti aleg sa se stabileasca in Cluj – Napoca, dupa ce au absolvit una dintre facultatile de prestigiu din orasul nostru. Si asa, populatia orasului este din ce in ce mai numeroasa si economia se dezvolta semnificativ.

Clujul prinde viata (2)

In luna octombrie si noaptea, Clujul prinde viata

Anul acesta au fost numeroase festivaluri care mai de care mai importante si mai interesante, festivaluri la care au participat sute de mii de oameni. Avand in vedere ca pe perioada verii majoritatea studentilor sunt plecati in localitatile lor de resedinta iar cei mai multi dintre localnici merg in concedii, viata de noapte are putin de suferit la capitolul animatie, insa nu semnificativ.

Clujul prinde viata (4)

Proprietarii de cluburi, cafenele si alte locatii studentesti sunt cei mai incantati de inceprea noului an universitar si de faptul ca in Cluj vin din ce in ce mai multi tineri dornici sa studieze si sa performeze.

Clujul prinde viata (3)

Luna octombrie este o luna foarte frumoasa, in care toata lumea se simte bine oriunde merge. Fiecare coltisor de oras este plin cu oameni tineri, frumosi si ei aduc si multa buna dispozitie. Orasul nostru pune la dispozitia stundetilor cele mai moderne centre de invatamant din tara. Desigur ca si studentii aduc un plus de valoare. Orasul este foarte frumos, chiar daca devine putin mai aglomerat. Daca privim in ansamblu vom vedea ca in luna octombrie Clujul prinde viata!