Inaugurare Active Down Studio

Asociatia Down Centrul Educational Raluca Cluj-Napoca inaugureaza deschiderea unei intreprinderi sociale Active Down Studio, locul in care persoanele cu sindrom Down si…alte abilitati pot sa se simta valorizati, sa aiba conditii de munca conform nevoilor si potentialului lor. Acest atelier protejat sub egida Asociatiei Down Centrul Educational Raluca are deosebita placere de a aduce la cunostinta comunitatii clujene deschiderea unei intreprinderi sociale care integreaza atelierul handmade din cadrul organizatei. Pentru aceasta activitate avem alocat un spatiu situat in strada Crisan nr 2, donat spre folosinta de catre IPB Cluj. Atelierul este amenajat si dotat corespunzator activitatilor ce urmează a fi desfasurate.

„Avem un atelier/studio unde intreaga comunitate clujana va putea participa la implinirea unui vis, prin realizarea unui cadou de care are nevoie sau prin dobandirea unor cunostinte noi prin workshopurile ce se vor organiza.Toate acestea in schimbul unor sume de bani corect aplicate, necesare continuarii activitatilor si integrarii pe piata muncii a beneficiarilor nostri. Credem astfel ca se va realiza puntea de integrare socio-profesionala si se va ajunge la respect reciproc si sanse egale! Dorim ca si in tara noastra persoanele cu alte abilităti sa fie privite cu respect si consideratie!” – spune Adriana Avram, presedinte al Asociatiei Down CER Cluj.

Deschiderea acestui atelier este pentru noi o adevarata sarbatoare care se va intinde pe mai multe zile. Evenimentele cuprinse in inaugurare se desfasoara in perioada 4 – 11 noiembrie 2016 la sediul ACTIVE DOWN STUDIO, pe strada Crisan Nr 2, dupa cum urmeaza:

04.11.2016 – IPS Andrei Mitropolit al Clujului,
Dl. Primar Emil Boc si Institutiile de presa;

07.11.2016 – Sustinatori si finantatori ai proiectului;

08.11.2016 – DGASPC, DASM, ISJ Cluj, IMM, Centrul Comunitar Cluj;

09.11.2016 – ITM, AJPIS, Voluntari ai asociatiei;

10.11.2016 – Agenti economici;

11.11.2016 – Scoli, Gradinite, Universitati clujene;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.