Încep Zilele Clujului

Încep Zilele Clujului

3,2,1 ….Încep Zilele Clujului! Ne întâlnim în mai multe locuri! Ne relaxăm în mai multe zile! Ne distrăm în mai multe feluri!

Cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului începe astăzi! Timp de 4 zile, sărbătorim comunitatea clujeană cu peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș!      Încep Zilele Clujului

Zilele Clujului reprezintă contextul ideal de reconectare a comunității cu orașul. Festivalul de suflet al clujenilor este unic prin modul în care angrenează toți oamenii în variatele activități propuse, cu orașul plin de zâmbete, emoții și un optimism contagios.

Prima zi a Festivalului de suflet al clujenilor debutează în Piața Unirii cu Seara de teatru și întâlnirea cu inegalabilul Florin Piersic cu momentul „Teatrul, dragostea mea!”. Actorii Teatrului Național Cluj-Napoca vor încânta spectatorii cu piesa „O scrisoare pierdută în concert”.

În Piața Muzeului va avea loc Târguțu vintage, iar pe Bulevardul Eroilor vor fi realizate caricaturi.

Centrul de Cultură Urbană Casino se transformă într-o zonă a cunoașterii și experiențelor senzoriale. HealthFest este un eveniment adresat tuturor categoriilor de vârstă și în același timp o oportunitate unică de a explora lumea medicinei și sănătății, de a descoperi alternative și soluții inovatoare și de a socializa cu specialiști și entuziaști din domeniu.

Numeroase expoziții vor avea loc la Turnul Pompierilor, Turnul Croitorilor, Centrul pentru Tineret, Librăria Universității, Biblioteca Central Universitară „Lucian Blaga”, Banca Națională a României, Arhivele Naționale, Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Mitropoliei Clujului și la Muzeul Militar „Mareșal Constantin Prezan”.

Maratonul filmelor cu Tom și Jerry și ale proiecții de film vor avea loc la Cinema Dacia, Cinema Mărăști și Cinema Arta.

În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc activități pentru pasionații de sport și mișcare în aer liber.

Programul complet se găsește pe site-ul evenimentului www.zileleclujului.ro/2023/program sau în broșura evenimentului care poate fi accesată de pe acest link: https://zileleclujului.ro/2023/wp-content/uploads/2023/05/Zilele-Clujului-2023-.pdf

Evenimentul Zilele Clujului este organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.