Incepe Targul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania

In perioada 15-16 octombrie, la BT Arena, are loc editia de toamna Targul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din Transilvania, la care participa peste 70 companii din domenii diverse si peste 4500 candidati. Evenimentul va include si conferinta I ❤ My Job – Autumn Talks, ce aduce speakeri motivationali si sesiuni de training pentru tineri. Orarul de desfasurare este: marti: 11:00-18:00 si miercuri 11:00-18:00.

Companiile venite la Targul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, pana la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism si Contabilitate, oferind impreuna peste 450 locuri de munca. Printre companiile prezente la Targul de Cariere Cluj in sezonul de toamna 2019 se numara: Bosch Automotive, Genpact, Wellcode, Vertiv, Sta Travel, Emerson, Michelin, E-on, Banca Transilvania, Tenaris, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Tecknik, Office Depot, Energobit si Cora.

Recrutarea in cadrul Targul de Cariere se face intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatii prezentate in parteneriat cu eJobs Romania. Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa-si instaleze aplicatia eJobs pe telefonul mobil si sa vina pregatiti cu CV-ul gata intocmit in aplicatie. In doar cateva clipe, CV-ul lor este tiparit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Targul de Cariere Cluj

In cele doua zile de eveniment, participantii sunt asteptati sa participe si la sesiunile de conferinte desfasurate in salile locatiei. Printre speakerii motivationali care vor urca pe scena conferintei I ❤ My Job – Autum Talks se numara: Andreea Marin, personalitate TV, Valeriu Andriuta, actor, Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka), Vladimir Agachi, dirijor si Razvan Chereches, profesor universitar. In plus, conferinta va cuprinde si doua sesiuni de training, sustinute de specialisti in psihologie si psihoterapie. “Dorim sa motivam publicul sa se indrepte spre o cariera mai potrivita sau sa paseasca cu mai multa incredere pe drumul carierei alese, prin intermediul unor modele demne de urmat”, a declarat Valentina Savu, event manager, Targul de Cariere.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea companiei a inceput in 2006, in Cluj Napoca, ajungand sa ofere, dupa un deceniu de activitate, cea mai raspandita si eficienta solutie de recrutare din tara. Evenimentele desfasurate in cele sapte orase: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna) au rolul de a aduce impreuna angajatorii si candidatii, astfel incat interactiunea directa dintre acestia sa creasca substantial sansele pentru ambele parti de a se implini profesional. In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential.

Incepe Targul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top