Inchiriaza o masina noua de la 321 Rent a car Cluj

Mai multa libertate de miscare cu o masina inchiriata.

Cunosti acel sentiment minunat – cand invarti cheia in contact, pornesti motorul si aventura incepe?

Cei de la 321rentacar.ro ofera astfel de sentimente. Isi exprima bucuria de a asigura clientilor libertatea de miscare, de a descoperi noi locatii si de a trai noi experiente. Par ca pot face orice pentru a gasi masina potrivita pentru oricine; acea masina care poate oferi o experienta desavarsita, fara probleme, de la inceput pana la final.

La 321rentacar.ro inchirierea unei masini este atat de usoara si personala, ca atunci cand conduci propria masina. Intreg procesul de rezervare masina este transparent, complet, simplu si intuitiv. Rezervarea se poate face direct pe site ori telefonic.

Inchirierea unei masini inseamna libertate, iar cei de la 321rentacar.ro fac tot posibilul pentru a va oferi masina potrivita la un pret avatajos. Si asta nu este tot. Procedura de inchiriere este mult mai putin complicata decat ati tinde sa credeti.

Cum este posibil acest lucru?

Firma dispune de un background foarte solid, un parc auto propriu, care cuprinde masini extrem de variate, din mai multe tipologii de clase.

– Calatoriti cu familia si aveti nevoie de o masina cu portbagaj incapator?

– Ajungeti la Cluj in interes de afaceri si calatoriti singur?

– Cautati o solutie ieftina sau una de lux?

321rentacar.ro poate raspunde la fiecare din aceste provocari.

Chiar daca parcul auto este unul diversificat, firma si-a concentrat atentia pe acele autoturisme care exceleaza , care sunt foarte confortabile si au performante excelente.

Ce masini inchiriaza clientii 321 Rent a car Cluj?

Clientii au cereri diferite, in functie de scopul si specificul calatoriei. Din multitudinea de autoturisme pentru care pot opta, cei care ajung in aeroportul Cluj sau cei care locuiesc in Cluj si decid sa plece intr-o aventura, prefera Skoda Fabia, Skoda Rapid, Seat Ibitza si Seat Toledo. Dacia Logan inregistreaza in continuare cereri mari, ea fiind in continuare o solutie economica la drum intins.

Care sunt costurile pentru inchirieri masini Cluj?

Iata inca un punct interesant de retinut. Costurile sunt diferite in functie de masina aleasa, dar mai ales de numarul zilelor inchiriate.

Informativ, o Skoda Citigo 2019 se poate inchiria de la 11 euro pe zi, Skoda Fabia 2019 de la 15 euro pe zi, Skoda Rapid automata 2018 DSG de la 17 euro pe zi. Cele mai mici tarife de inchirieri autoturisme sunt 9 si 10 euro pe zi: Dacia Sandero 2018, Skoda Citigo 2019 sau Dacia Logan 2018.

Orasul Cluj se poate mandri cu una din cele mai profesioniste firme de rent a car din Romania. Cei care au luat contact cu 321rentacar.ro sunt extrem de incantati de serviciile pe care le gasesc aici. Exista mai multe motive pentru care clientii se reintorc la 321rentacar.ro atunci cand ajung pe aeroportul din Cluj Napoca sau atunci cand isi planifica iesirile in afara orasului Cluj.

Contactati azi 321rentacar si aflati toate motivele pentru care urmatoarea dumneavoastra aventura poate porni chiar din curtea firmei de inchirieri auto.

Inchiriaza o masina noua de la 321 Rent a car Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top