InfoTrafic la Swimathon Cluj 2016

Echipa InfoTrafic s-a implicat pentru a şasea oară în evenimentul de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) – Swimathon. Reprezentantul InfoTrafic „la apă” a fost şi în acest Dan Chiuzbăian, managerul QSound Soft, care a reuşit să înoate într-o oră 53 de lungimi de bazin olimpic.

Până acum, echipa InfoTrafic a reuşit să mobilizeze 6.235 de lei, din cei 8.000 de lei necesari proiectului. Banii strânşi în urma campaniei InfoTrafic vor fi transformaţi într-o bursă acordată de FCC unui copil cu rezultate bune la şcoală, dar cu o situaţie materială modestă. Campania de strângere de fonduri continuă – oricine poate dona AICI, iar donaţiile sunt deductibile fiscal din impozitul pe profit. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Obiectivul nostru este să strângem 8.000 de lei, pentru ca Roxana T., o adolescentă cu rezultate foarte bune la şcoală, care provine dintr-o familie modestă, să îşi poată continua studiile fără griji materiale. Povestea Roxanei, pe larg, o puteţi găsi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz.

swimathon 2016

Cea de-a opta ediţie Swimathon a avut loc sâmbătă, 2 iulie 2016, la Complexul de Nataţie “Universitas” al Universităţii “Babeş-Bolyai”. Înotătorii intraţi în cursa Swimathon Cluj 2016 pentru cele 15 proiecte înscrise au parcurs împreună 1.321 de lungimi de bazin, echivalentul a 66 de kilometri. Mai mult de 500 de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei.

Organizat de Fundaţia Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunităţii a atras peste 1.000 de participanţi într-o singură zi – înotători, prieteni, susţinători şi spectatori.

Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 1 august, urmând ca în septembrie să fie acordate finanţările pentru proiectele participante, în funcţie de sumele strânse.

Vedeţi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz, modalităţile în care ne puteţi susţine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.