Înscrie-te în campania Vreau să Cânt!

În data de 10 octombrie, Bigtime Production dă startul celei de-a 6-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”. Organizată pentru al şaselea an consecutiv, campania “Vreau să cânt!” a devenit un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni.

Pasiunea pentru muzică se găsește în mulți dintre noi, însă nu toți avem curajul sau șansa să ieșim în față și să o aratăm. Pentru cei talentați și cu dorința de afirmare în acest domeniu, Bigtime Production creează șansa și lansează provocarea de a face un pas în față și a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

ATENȚIE, anul acesta avem și o noutate:  în campanie se pot înscrie și instrumentiști! Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!

Dacă răspunzi DA! provocării, trebuie să te înscrii online, trimițând un email la adresa vreausacant@bigtime-production.com. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce te recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs. Taxa de înscriere este de 55 lei. Înscrierea este valabilă doar după  achitarea taxei de participare, pe care o puteti face cu OP în contul RO 83BTRL RON CRT 02440 65101, deschis la Banca Transilvania

Pentru a intra în concurs, cei înscriși pe mail, vor fi chemați în studio-ul Bigtime Production,  unde se va înregistra materialul audio, care,  împreună cu poza concurentului, va fi afișat pe pagina de web www.bigtime-production.com  pentru votare.

Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Câștigătorul concursului Vreau să cânt va primi cadou o piesă nou nouță, compusă și produsă special pentru el pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.   De asemenea,  cele mai bune voci înscrise în competiție, vor fi promovate de către Bigtime Production și vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Pentru orice informații sau nelămuriri legate de înscriere, vă stam cu plăcere la dispoziție: 0753.638.006

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:

  • 10 oct – 23 oct: Înscriere
  • 24 oct – 14 nov: Recording, Producţie, Publicarea materialelor pe site
  • 16 nov – 24 nov: Votare
  • 26 nov: Prima Gală LIVE: Semifinala, la Sala Radio Cluj, de la ora 19:00
  • 10 dec: A doua Gală LIVE: Finala, la Sala Radio Cluj, de la ora 19:00

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 10 octombrie  – 10 decembrie 2016. La campanie pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 50 ani. Pentru mai multe detalii accesați:

www.bigtime-production.com

http://bit.ly/FacebookBigtimeProduction

Evenimentul este organizat de Bigtime Production și susținut de Radio Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.