Întâlnire Business Mom Club

Dragile noastre Happy Moms, Business Mom Club Cluj se reunește la Cluj la început de an.


Business Mom Club Cluj îşi propune să creeze o comunitate la genul feminin, cu accent pe mame, fie ele antreprenori, sau care își doresc să devină antreprenori, care se sprijină, se încurajează, își oferă soluții concrete la probleme specifice legate de antreprenoriat. Activitatea clubului se centrează pe dezvoltarea membrilor săi, oferind acces la informaţii relevante, schimburi de idei, networking de calitate şi posibilitatea de a iniția și de a contribui în mod activ la proiectele asociaţiei Happy Moms.

Pentru a face parte din acest club nu trebuie să fii deja mămică sau antreprenor, ci doar să fii deschisă la networking și a învăţa lucruri noi despre antreprenoriat.

Invitata acestei ediții este Anda Vlad, o femeie care se ocupă de protejarea creativității, cum sună asta?

Vlad I. Anda – Cabinet de Proprietate Industrială este consilier autorizat în Proprietate Industrială cu specilizarea Mărci şi indicaţii geografice, membră a Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială. Oferă consultanţă si reprezentare în faţa Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) şi la nivel internaţional prin WIPO-Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale în vederea înregistrării şi protejării numelui firmei, produselor, serviciilor, în calitate de producător, importator, distribuitor, comerciant sau ofertant.

Crede si susţine stimularea creativităţii umane, încurajeză activităţiile creatoare, asigurându-se că avantajele ce decurg din exploatarea dreptului obţinut sunt în beneficiul creatorului. Protejează capitalul intelectual şi susţine investiţiile în inovaţie.

Mai multe detalii pe www.consilier-marca.ro.

Data: 30 ianuarie 2018, ora 18:30

Locatia: Fragment

Contribuția este de 40 de lei de persoană, cu o cafea sau un ceai incluse.

Înscrierile se fac pe email, la adresa happymomscluj@gmail.com, până în data de 27 ianuarie 2018.

Vă așteptăm cu mare drag!
Echipa Happy Moms Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.