Orasul Cluj – Napoca este intr-o continuua dezvoltare. Multi spun ca este cel mai frumos si cel mai dezvoltat oras din tara. Desigur, ca si noi suntem de aceeasi parere. Din aceasta dezvoltare nu putem exclude firmele de inchirieri auto. Acestea sunt esentiale pentru un oras precum Cluj – Napoca. Deoarece dorim sa promovam brand-urile locale, am realizat un interviu cu domnul Marius Costisor, administratorul firmei 321 rent a car Cluj.

Cum a luat nastere 321 rent a car Cluj?

 

Aceasta afacere de succes a inceput in anul 2011, cu o singura masina. Pe atunci aveam un Ford Focus, insa lucrurile au decurs neasteptat de bine si astfel intr-o perioada relativ scurta am reusit sa imi maresc semnificativ parcul auto. Apoi a devenit o afacere de familie si flota de masini tot crestea.

321 rent a car Cluj

Ce ne puteti spune despre parcul auto?

 

De cand am inceput si pana in prezent ne-am adaptat foarte bine. In sensul ca ne-am pliat exact pe dorintele si nevoile clientilor nostri. In prezent oferim spre inchiriere peste 60 de masini la cele mai mici preturi din Cluj. Avem mai multe marci de automobile ( Daewoo Matiz, Dacia Logan, Dacia Sandero, Renault Megane, Ford Mondeo, Ford Focus, Ford Fiesta, etc. ). Toate masinile sunt atent verificate si indeplinesc cele mai inalte standarde de performanta si siguranta.

inchirieri auto Cluj

Care este publicul tinta pentru 321 rent a car Cluj?

 

Pana anul acesta ne adresam in mare masura, celor care se intorceau in tara si aveau nevoie sa se deplaseze in localitatile de domiciliu sau in vacante. Dar, in ultima perioada de timp, avem o cerere foarte mare din partea celor stabiliti in tara care doresc sa calatoreasca in strainatate. In acest sens am decis sa achizitionam mai multe masini 7+1 locuri si 8+1 locuri.

Care dintre masini sunt cele mai inchiriate?

 

Cea mai inchiriata masina din ultimii 2 ani este Ford Focus 1.6 TDCI. Este o masina spatioasa ce are un consum redus de carburant. In anul 2014, cea mai inchiriata masina a fost Dacia Logan. Printre masinile preferate de clientii nostri este si Renault Megane, Renault Clio, Skoda Fabia sau Dacia Sandero.

Cu ce se diferentiaza 321 rent a car Cluj fata de restul firmelor de inchirieri auto?

 

La noi toate taxele si comisioanele sunt incluse in pretul final, care este afisat clientului atunci cand rezerva masina. Sloganul nostru este Pret afisat = Pret final. O alta diferentiere dintre noi si restul firmelor de profil este ca plata se poate face si in numerar la semnarea contractului. Cartea de credit nefiind obligatorie.

inchirieri auto ieftine cluj

Ce inseamna taxe si comisioane suplimentare?

 

Taxele si comisioanele suplimentare sunt reprezentate de: asigurarile masinii, rovigneta, cauciuri de iarna, taxa de aeroport. La noi, toate aceste taxe sunt incluse in pretul afisat pe site si astfel, clientii stiu cu exactitate pretul de inchiriere inca de cand fac rezervarea masinii.

3 motive pentru care clientii sa aleaga 321 rent a car Cluj?

 

Avem cele mai bune preturi din Cluj. Bineinteles in raportul calitate – pret.

Oferim peste 60 de masini, deci clientii au de unde alege.

Toate masinile sunt dotate corespunzator fiecarui anotimp si asiguram suport tehnic si telefonic 24/24, 7/7.

Ce ne puteti spune despre masini, fiabilitate, siguranta, consum?

 

Ne asiguram ca toate masinile sa fie intr-o stare perfecta de functionare si clientii sa nu intampine nici cea mai mica problema. Achizitionam masini fiabile, pe care le intretinem foarte bine. Siguranta clientilor este prioritara pentru noi. Drept dovada sunt masinile pe care le oferim. Toate masinile au dotari suplimentare fata de modelele standard. Consumul depinde de mai multi factori, inclusiv de sitlul de sofat. Din experienta personala si din feedback-urile clientilor, va pot spune ca masina cu cel mai bun consum este Ford Focus 1.6 TDCI.

Ce le recomandati celor care intentioneaza inchirieze o masina de la 321 rent a car Cluj?

 

Cei care au mai inchiriat stiu cum functioneaza tot acest procedeu. Sfatul pentru cei care nu au mai inchiriat de la noi, este sa rezerve din timp masina dorita. Rezervarea se poate face foarte simplu, prin cateva click-uri si nu costa nimic, dar asigura clientul ca la destinatie va avea un mijloc de transport. Sfatuim pe toti clientii sa rezerve masina inainte cu 4-6 saptamani, deoarece sunt anumite perioade din an foarte aglomerate cand toate masinile sunt inchiriate.

rent a car Cluj

Ce planuri de viitor aveti?

 

Recent am deschis un parking, foarte aproape de aeroport. Astfel, cei care doresc sa calatoreasca in strainatate si vin cu masina la aeroportul din Cluj, pot sa-si lase masina la noi pe toata perioada cat sunt plecati. Dorim sa facem o pensiune foarte aproape de aeroportul din Cluj, insa  momentan suntem la procedura cu actele care decurge foarte greu, pentru ca asa este sistemul de la noi din tara. La aceasta pensiune clientii se vor putea odihni inainte sa parcurga un drum lung catre casa sau inainte sa plece din Romania. Tot in cadrul pensiunii se va afla si un birou de inchirieri auto, iar masinile vor fi parcate acolo. In urmatoarele saptamani ne marim parcul auto cu masini noi, 7+1 locuri si 8+1 locuri. Aceste automobile sunt ideale pentru cei care vor sa calatoreasca in afara tarii.

masini 321 rent a car Cluj

Sursa foto 321 rent a car Cluj

Dupa acest interviu si dupa ce am incercat mai multe masini de la 321 rent a car Cluj, noi ne declaram multumiti si le dorim succes. Daca doriti sa inchiriati ieftin o masina, apelati cu incredere la 321 rent a car Cluj.