Învață, prețuiește, dăruiește alături de noi!

Asociația TEACHING Cluj are plăcerea de a vă invita la prima ediție a evenimentului caritabil “Învață, prețuiește, dăruiește!”

Evenimentul are în vedere tema ,,DEZVOLTAREA PERSONALĂ”, astfel, prin prezența președintelui Beard Brothers, Cornel Hoza, a antreprenorului de la Capitain Bean, Bogdan Pandea și a marketing managerului florăriei Magnolia, Dragoș Movilă, dorim să vă invităm la o dezbatere fascinantă despre muncă, dezvoltare și succes!

Scopul nostru este de a aduna suma necesară pentru achiziționarea lemnelor indispensabile acestei ierni, domnului Marian și celor 3 copii ai săi. Micuții, în vârstă de 4, 6 și respectiv 10 ani au reușit recent să îșii găsească o locuință în chirie, însă, salariul tatălui nu este suficient pentru a acoperi cheltuielile totale unei ierni. Copilașii de 4 și respectiv 6 ani, suferă de un handicap psihic, moștenit de la mama care i-a părăsit și care le îngreunează copilăria, fiind la o grădiniță specială.

Evenimentul va avea loc marți, 12 decembrie 2017, ora 19:00, la Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga’’, str. Calea Dorobanților 104; Sala Media.

Pentru participarea la eveniment, recomandăm o donație de minimum 15 lei .

*Contribuirea cu pachete care să conțină alimente neperisabile/ dulciuri/ rechizite/jucării este de asemenea binevenită!

Rugăm confirmarea participării, prin completarea formularului de inscriere, datorită numărului limitat de locuri.

Înscrie-te aici: http://bit.ly/2AEei3C

Vă așteptăm cu mult entuziasm și voie bună!

Dăruiește alături de noi și împreună vom putea face căldură atât în locuința celor mici, cât și în sufletul lor!

*** Locuri limitate: 60 locuri
*** Pentru orice alt fel de informații ne poți scrie la adesa de email: teachingcj@gmail.com sau pe pagina de Facebook Asociatia Teaching Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.