Oferim 5 invitatii duble la Stand-Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Banciu

Stand-Up Comedy cu Maria Popovici Mincu și Banciu

Oferim 5 invitatii duble la Stand-Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Banciu,  eveniment care va avea loc la Cinema Florin Piersic in data de  09 noiembrie 2022, de la ora 18:00 si 21:00.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este preferatul dvs, din trio-ul MMB.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 03 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

MMB a.k.a Maria, Mincu și Banciu, un trio mai savuros decât MBS-ul, vin în Cluj să vă servească cu niște stand-up proaspăt. Ingredientele? Maria are material despre cum își dorește să fie viața ca înainte și despre cheltuit de bani aiurea-n tramvai, Mincu e cel mai bătrân tânăr și-o bombăne pe Maria, iar Banciu e pe sfaturi de viață și tatuaje până la finalul ei. Pe scurt: ia-ți biletele repede că se dau ca pâinea caldă!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Stand-Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Banciu

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

69 comments

  1. Maria Popovici e preferata mea, fiind și jurată la Stand Up Revolution

  2. Maria Popovici e cireșica de pe tort în această combinație. Glumele ei trec de bariera complexelor și dau o notă amuzantă comportamentului uman. O urmăresc încă de când a câștigat iUmor și mă bucur mult tare pentru ea și pentru faptul că a rămas în stand-up să ne aducă zâmbete și râsete în zilele mai mohorâte <333

    1. Puteti lasa comentariile pana in data de 03 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.