It’s time to leave – Treasure hunt in Hoia Baciu

It’s time to leave

Libertim anunță lansarea activității de treasure hunt cu numele „It’s time to leave” desfășurată în cartierul Grigorescu și împrejurimile pădurii Hoia în perioada 30.03.2021 – 30.04.2021. Această activitate este oferită publicului în mod gratuit, iar oricine alege să participe, o poate face oricând.

Povestea vânătorii de comori se desfășoară în anul 2190, iar planeta nu mai face față schimbărilor climatice. Astfel, participanții trebuie să găsească baza spațială subterană secretă pentru a putea părăsi orașul și a se îndrepta spre un loc mai prietenos.

Echipele participante la această activitate pot fi constituite din 1 până la maxim 4 persoane, iar cele mai rapide 3 echipe vor fi premiate, după cum urmează:

  • Echipa de pe locul 1 este singura care reușește să localizeze baza spațială și este gata să părăsească planeta neprietenoasă – toți participanții vor primi invitații gratuite la expoziția NasaExpo,
    oferită de Space in the City, unde vor avea ocazia să afle mai multe despre spațiu și să „călătorească” în simulatoare.
  • Echipa de pe locul 2 ratează lansarea rachetei, rămânând astfel blocată în pădurea Hoia Baciu peste noapte – ca norocul, un ghid experimentat este acolo pentru a-i ajuta să supraviețuiască, ei primind un tur ghidat împreună cu ONG Hoia-Baciu Project;Echipa de pe locul 3 va trebui să manevreze un A320 abandonat pe aeroport pentru a putea părăsi orașul – astfel, ei vor primi câte un voucher de 10% reducere pentru experiența simulatorului de zbor FlightX.

    Toate echipele care vor reuși să ducă la bun sfârșit misiunea, indiferent de clasament, beneficiază de 15% reducere pentru vânătorile de comori private. It’s time to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.