1 iunie Concert BLUES CORE

Joi, 1 iunie 2017, ora 20:30, Karolina Pub & Terrace, str. Constantin Daicoviciu, nr. 9

Pret bilet: 25 lei

Concert BLUES CORE

Karolina Pub va invita la o seara speciala in care ne vom rasfata auzul cu ritmuri sublime de blues alaturi de HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, si RAUL KUSAK-Hammond Organ.

BLUES CORE – Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri din SUA, in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul.

Experienta cumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul si eleganta acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii pe care o da cantecelor, face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.

Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si unicul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest Trio sa fie unic!

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.

Rezervari: 0264 439 136

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.