Jazz polonez de înaltă ţinută la Cluj-Napoca

Diesel Events reia seria concertelor dedicate iubitorilor de jazz cu un excepţional trio polonez PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO.

Paweł Kaczmarczyk – piano
Kuba Dworak – bass
Dawid Fortuna – drums

Concertul va avea loc pe terasa Che Guevara Social Pub în data de 31 mai 2017 de la ora 20:00.

Informaţii şi bilete:
Preţul biletelor este de 30 lei şi se găsesc la terasa Che Guevara Social Pub(Piaţa Unirii nr. 10) şi online pe www.dieselevents.ro.

Paweł Kaczmarczyk – este unul dintre cei mai mari pianiști ai tinerei generații, compozitor, solist și leader de grup. Numit revelația jazz-ului polonez pe scena europeană este apreciat pentru virtuozitate, creativitate și o tehnica desăvârşită.

Paweł Kaczmarczyk și-a făcut debutul la una dintre cele mai renumite case de discuri din Europa, ACT Music, alăturându-se astfel unor importante vedete precum Lars Danielsson, Esbjörn Svensson, Leszek Możdżer şi Nils Landgren.

Albumul “Complexitate în Simplitate”, lansat la prestigioasa ACT Music în 2009, a deschis ușa carierei sale internaționale, Paweł Kaczmarczyk devenind cel de-al treilea muzician polonez (după Stańko și Wasilewski), care înregistrează la prestigioasa casă de discuri ca lider al propriei trupe. “Complexitatea în simplitate” de Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling a fost apreciat ca fiind albumul anului în sondajul organizat de Jazz Forum în rândul cititorilor, iar Paweł Kaczmarczyk a fost desemnat pianistul anului.

Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling este în turneu cu noul album “Something Personal”, lansat în 2015. Ultima piesă de pe album, denumita “Garana”, aminteşte prezenţa trio-ului pe scena apreciatului festival de jazz.

Link-uri:
1. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio – “Something Personal”

2. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio – “I.E.Q.”

Concertul este organizat de Diesel Events cu sprijinul Institutului Polonez Bucureşti şi Green Hours Itinerant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.