Juliet’s Love, scenariul classic Romeo si Julieta adaptat pentru dans

invitatii duble Juliet’s Love

De cand asteptam sa urcam pe scena ? De un an si jumatate !

Joi, 24 iunie, de la ora 19:00, scenariul classic “Romeo si Julieta” adaptat pentru dans va fi prezentat publicului intr-o maniera plina de energie, o productie speciala sufletului nostru, care abia asteapta sa iasa la rampa cu distributia noua.

Locatie: Casa de Cultură a Studenților

Sala este la 50% capacitate, accesul cu masca de protectie la interior este obligatorie.

Probabil, niciodată scena elisabetană nu și-a găsit un echivalent mai adecvat decât în una de dans contemporan, prin simplitate, sobrietate rafinată și eleganța capacității de sugestie a spațiului psiho-artistic. Și probabil, nici o versiune scenică a celebrei opere “Romeo și Julieta” nu a fost mai apropiată de spiritul shakesperian decât ultima creație a “laboratorului de creație” Mario Dance Atelier, “Juliet’s Love” protagoniști care au aceeași vârsta cu personajele principale (desigur, un mare plus la capitolul originalitate), un univers vizual minimalist dar în care se zbat să încapă toate sentimentele și toată muzica din lume !

De văzut, neapărat

Productie Mario Dance Atelier

Coregrafie Mario Grosu

Regie Cristi Nedea

Distribuție: Alexandra Marami, Julia Precup, Alexandra Nuna, Antonio Cubleșan, Oana Bonda, Iris Marza, Andreia Focșa. Love

Bilete online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.