Toamna aceasta se numara evenimentele la Cluj – Napoca. Nu este doar un slogan foarte bine cunoscut. Pentru orasul nostru aceasta afirmatie reprezinta realitatea. Anul acesta, Cluj – Napoca a gazduit cele mai frumoase, interesante si importante evenimente din tara si chiar din Europa. Fiecare toamna este mult mai frumoasa si mai speciala, aici in capitala Transilvaniei. In Cluj – Napoca va puteti delecta cu o multime de activitati care mai de care mai placute. Toate aceste activitati sunt specifice anotimpului in care ne aflam.

Toamna la Cluj – Napoca este bogata in evenimente

 

Toamna in Cluj - Napoca

Odata cu inceputul acestui an, la noi in oras s-au organizat majoritatea evenimentelor importante din tara. Astfel, in acest an, Cluj – Napoca a fost un oras plin de evenimente de amploare. In primavara si in vara aceasta am vazut cu totii ca orasul nostru a fost si va ramane capitala sportului romanesc. Cele mai frumoase festivaluri din Europa s-au organizat tot in Cluj. Vara a inceput superb cu We Love Retro, a continuat cu Delahoya, Electric Castle si apoi cel mai bun festival din Europa: Untold. Toate aceste evenimente au adus aproape 1 milion de turisti in orasul de pe Somes. Bineinteles ca din acesta toamna nu puteau lipsi evenimentele de amploare cu care lumea este deja obisnuita. Astfel, la Cluj – Napoca este minim un festival in fiecare week – end. Practic, suntem singurul oras din tara care avem cate un festival pe saptamana.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (2)

Ce puteti face toamna aceasta in Cluj – Napoca

 

Turul Clujului intr-o zi de toamna (1)

Sportul inseamna sanatate, iar orasul nostru dispune de cateva baze sportive de cea mai buna calitate. De exemplu, puteti merge la unul dintre bazinele din oras, puteti juca baschet sau alte sporturi in parcurile special amenajate. Recomandarea noastra in ceea ce priveste sportul, este sa incercati tenisul. Orasul dispunde de o baza extrem de moderna ( Winners ). Acolo gasiti numeroase terenuri unde puteti practica mai multe sporturi. Personalul este amabil si gata sa va ajute oricand aveti nevoie.

Turul Clujului intr-o zi de toamna (7)

Plimbarile prin parc sunt adevarate placeri ale toamnei. Nimic nu se compara cu o plimbare printr-un parc frumos amenajat. Seara puteti sa va relaxati la terasele din Centrul Vechi, care sunt absolut uimitoare.

Avand in vedere ca avem cel mai frumos oras din tara, va invitam toamna acesta sa petreceti cele mai frumoase clipe, chiar in inima Transilvaniei.