Spectacolul gastronomic care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene se mută la început de august.    La Dolce Vita Festival

Organizatorii au decis reprogramarea festivalului în contextul în care weekendul 12-14 iulie va fi unul fierbinte – poate chiar cel mai cald din această vară, cu temperaturi ce se vor apropia de 40 de grade.                  La Dolce Vita Festival

Pentru joi, meteorologii deja au fost emis un cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat în județul Cluj, cod care e posibil să fie extins și pentru sfârșitul săptămânii.

“Ca să puteți participa în siguranță și pentru că ne dorim să avem cu toții o experiență cât mai mișto, am hotărât să reprogramăm evenimentul pentru weekendul 2-4 august. Programul e prea mișto ca să-l ratați: va fi un spectacol gastronomic care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene, cu delicii care mai de care,  cooking show de zile mari, recitaluri, o pizza grande de tot și sesiuni de  karaoke la care să participăm împreună cu prietenii”, anunță organizatorii.

La Dolce Vita Festival va avea loc în Iulius Parc din Cluj în perioada 2-4 august, iar accesul va fi gratuit.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj și e susținut de Consulatul Italiei.

Detalii despre program și despre festivalul La Dolce Vita găsiți pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/498510112620693.