Siiiii, cel mai asteptat eveniment al anului: 11-14 august 2022, pe Dealul Stânii, Poșaga de Jos

Știm ce o să faci la varăLa Stiubei 2022  La Stiubei 2022
În 11 august o să urci cu rucsacul în spate spre cel mai fain festival de munte (și nu doar noi zicem asta). Puțin transpirat, puțin obosit, dar avem apă rece din izvor cu care să te stâmperi (= răcorești). Iar până în 14 august vei fi în altă lume. O lume cu perseide, foc de tabără, hamace în pădure, mâncare la ceaun, tobogan cu apă, echitație, drumeții și … cam atât, mai păstrăm și câteva surprize.
Prețul relaxării și distracției este 250 lei/ 4 zile și include: mâncare la ceaun (mic-dejun, cină, plăcinte), ceai, acces la ateliere și la programele artistice şi culturale, accesul în camping (dotat cu dușuri, WC), acces la zona de relaxare și voie bună.
Copiii cu vârsta sub 14 ani au intrare gratuită!
Suntem all inclusive, iar ca la orice all inclusive, băutura se plătește.
Plata va fi pe bază de jetoane, achiziționate de la fața locului . 1 jeton = 5 lei
Bere – 1 jeton
Cafea – 1/2 jeton
Limonada – 1/2 jeton
Pentru că nu suntem genu’ ăla de festival, berea se servește doar între orele 17:00 – 03:00. Pe parcursul zilei vei avea cu ce sa îți ocupi timpul.
La Știubei este un festival kid-friendly: avem ateliere destinate strict copiiilor.
La Știubei este un festival pet-friendly: adu-ți animăluțul să alerge pe pășune.

Important de știut

Pentru a ajunge la festival, este necesar să ajungi mai întâi în Poșaga de Jos, jud. Alba. 80 km din Cluj și 120 km din Alba Iulia. Odată ajuns în sat, ai la dispoziţie două trasee marcate pe care poți urca, PE JOS, la locul de desfăşurare al festivalului (drumul durează aproximativ o oră și 20 min).

Locul de desfășurare al festivalului este unul dintre platourile mai înalte din jurul satului, numit de localnici „Stână“. Până în trecutul nu foarte îndepărtat, viața de vară a poșăganilor, de primăvara până toamna târziu se desfășura aici sau în locuri similare, nu în sat.

Coordonate: 46.46183436873439, 23.423421371181234

Pentru cele patru zile de festival ai nevoie de: cort, sac de dormit, în general echipament de munte pentru campare şi drumeții, pelerină de ploaie, spray de insecte și, foarte important, cană, tacâmuri, blid (= farfurie).
Apa potabilă va fi de la izvor, nu există posibilitatea de a cumpăra apă îmbuteliată.

Zona festivalului este dotată cu: camping, duşuri, WC, umbrare, zonă de relaxare cu hamace şi o mică bibliotecă de istorie şi tradiţii locale, tobogan cu apă.

Te așteptăm cu voie bună!