Lansarea programului The High Heels Workout

The High Heels Workout

Lansarea programului „The High Heels Workout”: covor roșu, șampanie, ciocolată fină, film și cocktail, la Cinema Teatru Florin Piersic

„The High Heels Workout” este un nou concept de mișcare și se lansează la Cluj-Napoca de către Quaison Dodd, fost antrenor al celebrităților de la Hollywood.

Pe data de 8 iulie,The High Heels Workout” va celebra premiera acestui nou concept de miscare cu iz de „glamour exotic”, cum doar școala hollywoodiană îl poate iniția. Antrenorii de top din Cluj se vor întâlni pe covorul rosu de la Cinema Teatru Florin Piersic, unde vor împărtăși contribuția lor adusă comunității din orașul de sub Feleac.

Începe la ora 18.00, când se așteaptă invitații, se oferă șampanie și vin de la „Crama Mureșan” și „Crama Produse Moldovenești”. Un alt partener al evenimentulu sunt cei de la Rodia Health, care vor oferi una dintre cele mai fine ciocolate. O oră mai târziu, la 19.00, se prezintă un scurt film de 20 de minute, în care se vor prezenta toate exercițiile din proiect, urmat de un Q&A cu Quaison Dodd. De la 20.00 la 21.00, în „lobby-ul” cinematografului va avea loc o mică petrecere, unde invitații își vor procura cele mai delicioase și fine cockteiluri de la barul cinematografului. Intrarea este libera.

Evenimentul are ca scop promovarea conceptului „The High Heels Workout”, pe care familia Dodd dorește să îl pună în vânzare online printr-o aplicație, care va fi disponibilă în următoarele 30 de zile. Clienții celor doi pot fi diferiți, de la femei, la bărbați, de la sportivi la cei care vor doar să își perfecțoneze postura sau stabilitatea. Rezultatul exercițiilor lui Dodd este divers: schimbarea vocii la femei, schimbarea viziunii asupra hainelor pe care le poartă, transformarea personalității feminine în totalitate ș.a.ș.m.d.

“Sunt foarte bucuros că pot sărbători lansarea noului meu concept de mișcare în Romania, țara care a dat lumii întregi „The Romanian Deadlift” și a ramas în istoria sportului pentru totdeauna. După „The Romanian Deadlift”, „The High Heels Workout” schimbă din nou istoria sportului de nicăieri altundeva decât din România. Cele mai importante nume vor păși pe covorul roșu și vor avea un moment de neuitat. După proiecție va urma un Q&A unde invitații vor putea cere lămuriri direct creatorului acestui concept, iar după Q&A, doritorii pot rămâne la un cocktail delicios în „lobby”-ul Cinema Teatru Florin Piersic”, a încheiat Quaison Dodd.

Quaison Dodd, antrenorul de fitness care a lucrat cu vedetele de la Hollywood

În timpul în care am fost antrenor personal la Hollywood îmi plăcea foarte mult să îi pregatesc pe clienții mei pentru evenimentele ca și „The Red Carpet”. Am antrenat fotomodele de la marile case de modă precum Tom Ford, pentru sedintele foto, printre care și pe românca Cristina Irimiciuc.

L-am antrenat și pe actorul și cântărețul celebru Common timp de 5 ani, până să câștige Premiul Oscar, in 2015. Am lucrat impreuna cu Lee Daniels, producatorul si creatorul serialului Nr.1 in SUA „Empire” in 2016, pentru sedintele foto ale editorialului „Vogue Magazine ”. a declarat Quaison Dodd.

“„The High Heels Workout” este o combinatie a exercitiilor pe care le-am folosit cu clientii mei celebri din Hollywood și o nouă serie de exercitii pentru stabilitate, postură, balanță si intarirea muschilor asociati mersului pe tocuri.”, a completat Dodd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.