Lansarea volumului „Împuşcaţi-i că nu-s oameni!”

Editura Școala Ardeleană și Cafeneaua Insomnia vă invită la lansarea volumului „Împuşcaţi-i că nu-s oameni!” de Victor Eugen Mihai Lungu și Tit-Liviu Domșa (ediția a II-a), o carte-document despre Revoluția Română de la Cluj din decembrie 1989 apărută sub egida Asociației pentru Adevărul Revoluției din Județul Cluj.


Evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, începând cu ora 18.00, la Cafeneaua Insomnia (Str. Universităţii nr. 2).
După lansare, vom porni spre Piața Unirii, la Monumentul închinat Eroilor Revoluției, unde vom păstra un moment de reculegere.

Victor Eugen Mihai Lungu este jurnalist clujean. A scris la ziarele Nu, Atlas – Clujul liber, Tribuna Ardealului, Transilvania Jurnal, Bună ziua Ardeal, Monitorul,Evenimentul Zilei (ediția de Transilvania). În prezent este redactor-șef la Ziar de Cluj și realizator de emisiuni la NCN TV Cluj.

Tit-Liviu Domșa a fost procuror militar și, timp de mulți ani, șeful Parchetului Militar Cluj. S-a ocupat de ancheta Revoluției Române de la Cluj-Napoca. A decedat în anul 2004.

Tot în cadrul acestui eveniment, va fi premiat cititorul fidel al Editurii Școala Ardeleană pe anul 2017.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.