Limited Edition Beard On!

Dr Beard from Cheia Dac for Beard Brothers

Pentru necunoscatori, Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, inființat în noiembrie 2013 la Cluj Napoca,este o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel!

Pentru necunoscatori, sapunul Cheia este un brand romanesc de productie sapunuri si cosmetice naturale lucrate manual care rescrie o istorie mai lunga de un secol cu ingrediente,inovatie si tehnologie contemporana, aici, in Transilvania,locul unde Omul si Natura coexista pasnic!

Cele doua entitati lanseaza la Electric Castle Festival Bontida un parteneriat bazat pe experiente si valori comune finalizat intr-un pachet de produse de curatare si intretinere a barbii, un pachet inovativ bazat pe resursa principala de natural si sustinut de formatul manufacturier lucrat sub privire de Om nu de stanta metalica rece si depersonala.

In mod cert, cel mai complet pachet de pe piata romaneasca, imbina valoarea seculara a producatorului cu certificarea utilizatorului avizat, traseaza pentru prima data pe piata romaneasca un ritual justificativ si impune pe piata europeana termeni de sorginte romaneasca.

Proiect de tip elitist, pe suport generalist de uleiuri bioactive de urzica si ricin,specializeaza actul de intretinere a barbii, ca varianta la improvizatiile actual utilizate, permite celui care isi percepe barba ca o podoaba sa si-o respecte ca atare. Astfel, numarul de fire cazute se reduce la o zecime, dispare matreata barbii, tenul este rasplatit cu variante nonalergenice si intens hidratante. Fiindca nu se poate disocia barba de ten cum nu se poate disocia parul de scalp.

Limited Edition Beard On! Dr Beard, este un format personalizat al proiectului original Cheia Dac, Pe barba mea!, in tipodimensiunea individuala, este prima aplicatie de acest tip  acceptata de producator, este oglinda aprecierii valorilor promovate de Beard Brothers! Indeplineste integral cadrul legal de punere pe piata, produsele fiind notificate la Comisia Europeana ca duplicat la Notificarile originale sub  nr 2207840, 2207849, 2207860, 2207826, 2207852, prin aceasta avind drept de vanzare oriunde in Comunitatea Europeana.

Pentru a descoperi parteneriatul nostru compus din Ulei de Barba, Sapun de barba (atit varianta generalista cit si exemplificarea viitoarei variante recoroase de vara cu morcov si menta), Balsam de barba si Ceara Briantina de barba sau toate grupate intr-un pachet cadou, un real Ritual Dr Beard pentru o barba frumoasa! va asteptam la coltul Beard Brothers de la Electric Castle! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.