Mai sunt 10 zile pana la show-ul de teatru de improvizație cu trupa Silver

Trupa Silver este o trupă de teatru de improvizație formată din 9 studenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, anul 3, clasa: Miriam Cuibus, Cristian Grosu, Cătălin Codreanu și Raluca Lupan.

O gașcă de băieți energici, efervescenți, mânați de o poftă nebună pentru imprevizibil, spontan, nebunul moment al prezentului.

Activitatea trupei a pornit la inițiativa spontană a tuturor membrilor ei de a se juca și în afara granițelor școlii cu o formă de teatru care ne cerea disponibilitatea de a ne juca, de a ne lăsa pradă spontaneității și neașteptatului. În schimb am fost bombardați cu o infuzie de adrenalină și energie, rezultate din spectacol în sine și implicit participarea activă a spectatorilor, care ne susțin mereu cu tot entuziasmul lor în a ne propune teme de improvizație. (!!!/SAU/!!! care, cu o pornire nemiloasă, nu ezită nici o clipă să ne propună o nouă temă de improvizație pentru a vedea cum o scoatem la capăt).

Un show de teatru de improvizație, dincolo de faptul că totul se naște pe loc în fața spectatorului, presupune în mod obligatoriu interacțiunea constantă cu publicul. Mai exact, spectacolul ia viață în jocuri de improvizație a căror temă este mereu dată de către spectatori, acești “regizori” fără voie dar cu poftă de joc și joacă fără de care show-ul nu poate începe, nu poate continua, nu se poate încheia! Teatrul de improvizație prezintă în mod practic efectele spontanului, ale spiritului viu al omului asupra relațiilor sale cu ceea ce-l înconjoară. Relațiile umane care pot fi valabile doar atunci când participi activ, asculți activ, primești propunerea și o dezvolți ca pe un scop comun al tuturor participanților din acțiune.

Lecția cea mai importantă a Improvizație este că totul se întâmplă acum, în fața mea, în relație cu omul sau oamenii din fața mea, trecutul a fost, viitorul are să vină, prezentul e locul de întâlnire al celor două și singurul element viu, valabil, care ne interesează.

Vă așteptăm pe data de 28 ianuarie, ora 19:00 la Teatrul Național Cluj la IMPROvSHOW Silver, o producție Mario Dance Atelier!

Bilete online: eventbook.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.