Doar 30 de zile ne mai despart de cea mai așteptată producție muzicală din România: Concertul aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 de ani, Cluj-Napoca, un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, ce aduce pe aceeași scenă magia Crăciunului, cele mai îndrăgite piese ale artistului și invitați speciali. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex.

Concertele extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate, reprezentând, de 20 de ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului.

Concertul aniversar de Crăciun Ștefan Bănică

Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, zeci de dansuri și interpretări impresionante se regăsesc într-unul dintre cele mai mari show-uri muzicale din țară. În plus, în fiecare an, invitați speciali urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu și Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu și exemplele pot continua.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din București din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma astfel:

  • 79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent;
  • Peste 350.000 de spectatori;
  • Peste 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun.

Informații despre bilete            Concertul aniversar de Crăciun

Ultimele bilete sunt disponibile pe www.iabilet.ro  și www.concertecluj.ro.

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor vândute prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro și nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial.

Atenție! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com.

NU este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere.

Important! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție.

Mai multe detalii despre bilete și informații despre Concertul aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 de ani, Cluj-Napoca pot fi găsite pe website-ul www.concertecluj.ro, respectiv pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/concertecluj.ro.