Maine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din Romania

Maine, 28 martie, are loc la Cluj-Napoca cea de-a 8-a editie a celui mai amplu eveniment de leadership feminin din Romania: Conferinta de Leadership Feminin The Woman. Organizatorii au pregatit pentru peste 600 de femei din management, jurnalism si industrii creative, momente de entertainment, speech-uri ale femeilor lider si o zona expozitionala extinsa, cu accent pe interactiune si oportunitati de business.

#TheWoman: Inspiratie, motivatie, educatie

Christine van Loo (USA) de 7 ori campioana nationala, declarat atletul decadei este invitatul special  al evenimentului. Sportiva va sustine atat un speech pe scena, cat si un numar de acrobatie artistica. Structura agendei aduce o zi de conferinta, cu focus in doua directii: pe de-o parte, povestile invitatelor menite sa motiveze, sa ridice intreabri dar deopotriva sa dea raspunsuri iar pe de alta, experientele surprinzatoare oferite de parteneri pe parcursul intregii zile.

Pentru prima data intr-o alta locatie decat cea care a consacrat-o, conferinta se va desfasura la Wonderland Resort intr-o sala cu o suprafata impresionanta de 1.000 mp, plus un spatiu dedicat exclusiv networking-ului, ce insumeaza alti 700 mp. Speakerii care urca pe scena The Woman sunt: Irina Margareta Nistor, Ioana Enache, Irina Rimes, Sonia Argint Ionescu, Dite Dinesz, Ionela Nastase, Ileana Badiu, Maria Dermengiu, Alina Dumitru, Christine Van Loo, Patricia Rusu. Fiecare speech abordeaza un subiect aparte si o perspectiva a ceea ce inseamna mix de profesional si personal, fie ca discutam despre un proiect jurnalistic care a schimbat vieti, motivatia de a face performanta sau gasirea echilibrului intr-o industrie puternica.

#GalaPremiilor: prilej de recunoastere a meritelor femeilor lider

In cadrul Galei sunt premiate femeile remarcabile care si-au asumat riscuri, au depasit limite si care au avut un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte, reusind sa inspire ai sa educe prin multa pasiune si dedicare. Aceste femei sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta si a inspira femeile an fiecare etapa e carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt: Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Most Appreciated Leader Award, Badass Woman. Comentatorul de Cinema, Radio-TV si Interpret, Irina Margareta Nistor primeste premiul pentru intreaga cariera.

#Debate: Nevoia de schimbare este absolut fireasca 

Maria Dermengiu (Fondator Marie Nouvelle), Ileana Badiu (Managing Partner Wunderman Romania) si Alina Dumitru (General Manager Zepter International Romania) sunt parte din panelul de discutii din cadrul evenimentului. Panelul pune accent pe tematica schimbarii si implicatiile sale  – Change: Need it. Fear it. Do it.  Evenimentul aduce in mijlocul comunitatii femei care sa arate prin povestile personale ca nevoia de schimbare este absolut fireasca,  iar asta aduce beneficii pe plan profesional, personal si emotional.  Exemple vii in postura femeilor mai sus mentionate vor inspira, motiva si impulsiona catre pasirea din zona de confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.