Photo Marathon este singurul eveniment din Romania care ofera fotografilor amatori si profesionisti oportunitatea de a experimenta arta fotografica, intr-o maniera inedita, punandu-le la incercare imaginatia si creativitatea.

Timp de 4 zile, maratonul de expozitii ofera o experienta unica vizitatorilor, adunand cele mai creative lucrari fotografice in spatii neconventionale din Cluj-Napoca. Cele 4 expozitii derulate atipic incurajeaza vizitatorii sa patrunda in universul fotografiei si sa cunoasca artistul prin intermediul creatiilor expuse.

Adi Bulboaca, Hajdu Tamas, Vlad Cupsa si Alex Galmeanu sunt cei 4 fotografi care vor expune lucrari anul acesta la Photo Marathon si vor pune in miscare arta fotografica.

Daca Adi Bulboaca propune o privire de ansamblu asupra calatoriei feroviare chiar intr-o expozitie realizata in Gara mica din Cluj, Hajdu Tamas scoate in evidenta caracterul tragic si comic al strazilor autohtone, oferind o perspectiva diferita asupra lucrurilor care ne inconjoara. In aceeasi nota inedita, la Atelier Cafe, Vlad Cupsa prezinta publicului clujean o retrospectiva a celor mai frumoase momente surprinse la Electric Castle si NorthSide Festival. Mai mult decat atat, vizitatorii vor putea participa si la expozitia interactiva de la Urania Palace, acolo unde vor putea vedea lucrarile in miscare ale fotografului Alex Galmeanu.

photo-marathon-hajdu

Pe langa expozitii, pasionatii de fotografie pot participa pe 14 octombrie la maratonul de workshop-uri, ce vizeaza teme precum fotografia pe Instagram, fotografia de eveniment,  fotografia portret sau fotografia documentara. De asemenea, acestia sunt asteptati si la competitiile foto ce se desfasoara pe 15 octombrie. Mai multe detalii despre conditiile de participare si despre inscrieri se gasesc pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Desfasurat in perioada 13-16 octombrie, la Cluj-Napoca, Photo Marathon aduce in acelasi loc peste 300 de pasionati de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le o experienta unica si completa printr-un maraton de expozitii, workshop-uri si fotografie.