Marketing După Perdea

Reprezentanții International Advertising Association – Young Professionals Cluj (IAA YP), asociație a tinerilor specialiști de marketing și comunicare, vor susține în perioada 9-17 noiembrie 4 întâlniri în 2 orașe cu studenți de marketing și comunicare din Cluj și Alba Iulia. Întâlnirile au loc în cadrul proiectului Marketing după Perdea.

Proiectul Marketing După Perdea(MDP) se află la cea de-a treia ediție și le este adresat studenților în marketing, comunicare și business.

Scopul inițiativei este să-i apropie mai mult pe studenții în domeniu de partea practică a profesiei de marketer și comunicator.

Concret, în cadrul proiectului MDP o echipă de tineri specialiști de marketing se întoarce în băncile școlii și îi sprijină pe studenți ca să descopere amănunte din cariera care îi așteaptă după ce vor deveni absolvenți.

Astfel, studenții vor avea oportunitatea să pună întrebări, să-și clarifice nelămuririle și să discute despre piedicile pe care le vor întâlni în profesia de marketer.

Întâlnirile vor avea loc la:

  • Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în data de 9 noiembrie 2016,
  • Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în data de 12 noiembrie
  • Facultatea de Business în data de 16 noiembrie
  • Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în data de 17 noiembrie.

Cei 13 tineri specialiști, membri voluntari în IAA YP sunt  Teodora Ausan – demand generation manager la Global App,  Călin Biriș – digital director la Loopaa, Victor Gavronschi – director general şi fondator al agenţiei de marketing Loopaa, Dana Gherasim – key account manager la Hotel City Plaza, Cristina Grivase – marketing specialist la Neusoft EDC, Roxana Marița – communication & PR la Banca Transilvania,  Dragoș Movila – marketing manager la Magnolia, Silvia Ozsvath – event coordinator la Transylvania College, Patricia Prodan – marketing services specialist la Steelcase,  Dafina Suciu – marketing

Participarea la eveniment este liberă, dar este necesară înscrierea și confirmarea locului pe site-ul www.marketing-tribe.ro/mdp/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips