De Valentine’s Day, Toto Cutugno – indragitul interpret ce va concerta in martie la Cluj-Napoca a tinut sa le transmita un mesaj indragostitilor din Cluj si nu numai!

„Intotdeauna am spus ca iubirea este coloana vertebrala a vietii, daca nu ar exista iubirea ne-am prabusi toti la prima pala de vant. Iubirea pentru sotie, logodnica, prietena, iubirea pentru orice te ridica, iubirea si emotia merg mana in mana. Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti! Iubiti-va si admirati-va din tot sufletul! ”

Sarmantul artist spune ca nu poate trai fara iubire, dovada stand melodiile de dragoste pe care le-a scris si interpretat. „Nu sunt un sfant, iubesc femeia, dar nu as suporta sa imi dezamagesc sotia, sa o jignesc in vreun fel.” spune Toto Cutugno. „Mi-as dori ca toti barbatii care isi isi iubesc partenerele sa inteleaga versurile cantecelor mele si sa invete din ele ce este … iubirea.” continua el. Artistul va reveni luna viitoare, in preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalenta din ClujNapoca, pentru a le rasfata cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

Pentru toti cei care doresc sa le faca o surpriza iubitelor/sotiilor/mamelor, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, la Libraria Librarium Universitatii, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter si online pe Biletoo.ro!