Mesajul președintelui FRT, dupa meciul România-Cehia

Mesajul președintelui FRT, George Cosac, după întâlnirea FED CUP by BNP PARIBAS, România – Cehia, de la Cluj-Napoca.

Meciul dintre România și Cehia, din Grupa Mondială a FED CUP by BNP PARIBAS, a fost organizat foarte bine, de unde și dorința președintelui Federației Române de Tenis, George Cosac, de a adresa mulțumiri tuturor celor implicați.

”Mulțumesc, în primul rând, jucătoarelor României, fără de care acest meci nu ar fi avut loc niciodată: Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru, care au jucat la Cluj-Napoca, dar și celorlalte jucătoare care au contribuit din plin la calificarea României în Grupa Mondială: Irina Camelia Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cirstea.

Mulțumesc și căpitanului nejucător al echipei de FED CUP a României, Alina Cercel-Tecșor, antrenorilor care se ocupă de pregătirea jucătoarelor și tuturor celor din staff-ul echipei naționale care au fost implicați în evenimentele de la Cluj-Napoca.

Mulțumesc, de asemenea, Ministerului Tineretului și Sportului, Primăriei orașului Cluj-Napoca, domnului primar Emil Boc, dar și tuturor celor din cadrul Federației Române de Tenis care au contribuit la organizarea impecabilă a acestei întâlniri. Mulțumirile mele se îndreaptă și spre cluburile de tenis din țară care ni s-au alăturat la Cluj-Napoca și ne-au oferit tot suportul lor.

Mulțumesc partenerilor tradiționali ai Federației Române de Tenis, dar și sponsorilor care ni s-au alăturat pentru acest meci, DEDEMAN, Cesarom, Teraplast Grup, AQUA Carpatica, Asics, Autotransilvania(BMW), Black Cab, REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate, Ageximco, Konica Minolta, World Class, Naturlich și Gerovital, așa cum mulțumesc și partenerilor Federației Internaționale de Tenis, respectiv BNP PARIBAS, Adecco și Betway.

Nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc voluntarilor care ne-au fost alături în fiecare moment, orașului Cluj-Napoca, oamenilor care ne-au făcut să ne simțim ca acasă și acestui public minunat care, așa cum a spus și Monica Niculescu, a făcut să se cutremure sala. Și dacă aveți nevoie de o confirmare suplimentară vreau să vă asigur că oaspeții noștri din Cehia au fost profund impresionați de ceea ce au găsit în orașul Cluj-Napoca, pe care l-au descoperit cu mare placere cu ocazia acestui meci, de atmosfera de la jocuri dar și de superba Sală Polivalentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.