Mesajul președintelui FRT George Cosac

Echipele naționale ale României și Germaniei au jucat, la Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, dar, cum au spus de nenumărate ori oaspeții noștri, acest meci putea foarte bine să fie finala acestei competiții.

”Federația Română de Tenis și jucătoarele din echipa României, Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Camelia Begu și Alexandra Dulgheru, împreună cu căpitanul nejucător Alina Tecșor, cu antrenorii fetelor și cu toți cei din staff-ul echipei naționale care au fost implicați în evenimentele de la Cluj-Napoca, și-au dorit foarte mult să ofere o victorie a României, și pentru aceasta le mulțumesc.

Mulțumesc, apoi, partenerilor tradiționali ai Federației Române de Tenis , dar și sponsorilor care ni s-au alăturat pentru acest meci, Dedeman, Servus!, Teraplast, Dr. Oetker, Asics, Aqua Carpatica, Mercedes Benz, Țiriac Auto, Konica Minolta, Mobexpert, Black Cab, Regina Maria, Teilor, FloraFarm, World Class, Magnolia, Marie Ollie și Farmec, așa cum mulțumesc și partenerilor Federației Internaționale de Tenis, respectiv BNP PARIBAS, Adecco și Betway.

Mulțumesc, de asemenea, Ministerului Tineretului și Sportului, doamnei ministru Elisabeta Lipă, mulțumesc Primăriei orașului Cluj-Napoca, domnului primar Emil Boc, dar și tuturor celor din cadrul Federației Române de Tenis care au contribuit la organizarea impecabilă a acestei întâlniri.

Mulțumirile mele se îndreaptă și spre cluburile de tenis din țară care ni s-au alăturat la Cluj-Napoca și ne-au oferit tot suportul lor, și spre voluntarii care au avut grijă ca tot acest mecanism să funcționeze impecabil.

Nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc orașului Cluj-Napoca, oamenilor care ne-au primit din nou cu brațele deschise și care au reușit să impresioneze echipa Germaniei așa cum nimeni nu a făcut vreodată. Angelique Kerber și Andrea Petkovic, Barbara Ritnner și toți ceilalți din echipa Germaniei, au fost profund impresionați de orașul Cluj-Napoca, de prietenia oamenilor, de atmosfera de fair-play de la meciuri dar și de impresionanta Sală Polivalentă”.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.