Meșterește-ți povestea (partea a II-a)

CE?
Suntem povestitori și ascultători din naștere. De fiecare dată când cineva spune o poveste devenim atenți și dacă povestea e spusă bine, suntem captivați și absorbiți de-a dreptul de firul epic.

Poveștile au foarte multe beneficii: ne ajută să fim mai convingători când vorbim, ne ajută să ne conectăm emoțional mai bine cu persoanele care ne ascultă, cei care ne ascultă rețin mult mai ușor și pentru mai mult timp mesajul nostru dacă ne folosim și de o poveste și ne ajută să transmitem în cuvinte foarte simple învățături profunde.

Te invit la un atelier de Storytelling în care vei învață cum să construiești povești care captivează. Vei afla care sunt principalele ingrediente ale unei povești de succes și le vei aplica pe propriile tale experiențe de viață.

Nu este un curs teoretic, ci unul foarte practic. Îți vei împărtăși propriile povești colegilor tăi, aplicând strategiile învățate.

CU CINE?
Ovidiu Oltean
După 4 ani de inginerie și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Prin tot ceea ce face, inspiră și sprijină oamenii să transforme teama de a vorbi în public în entuziasm și să își dezvolte încrederea, creativitatea și autenticitatea.

Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naționale de evenimente de public speaking, 5MS, este facilitator al programului Speaker Elite și fost președinte al clubului Toastmasters Cluj.

CU CE?
Foaie, pix și experiențe de viață


Data: 6 martie, ora 18:30

Locatia: Golfee Cluj
Donaţia ta ajută incubator107 Cluj să crească și ne răsplătește meşterul. Sugerăm o donație de 15 lei pentru atelier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.