Mini atelierul “Asculta-ti Corpul”, pentru prima data la Cluj-Napoca

Pentru prima data la Cluj-Napoca, un atelier al scolii “Asculta-ti Corpul” – cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Canada, infiintata de Lise Bourbeau autoarea cartii “Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine”. Atelierul va fi sustinut in data de 24 martie, orele 10-17, de Luminita Baltaretu, singurul trainer acreditat din Romania al scolii. Mai multe detalii si inscrieri aici sau pe pagina de facebook

Daca sunteti familiarizati deja cu cartile lui Lise Bourbeau, va invitam sa aflati mai multe despre rani si despre metoda dezvoltata de Lise. Metoda porneste de la principiul ca toate dificultatile din viata noastra, de ordin fizic, emotional sau mental isi au originea in 5 rani emotionale – respingere, abandon, umilinta, tradare, nedreptate, care actioneaza la nivel inconstient.

In cadrul mini atelierului “Asculta-ti Corpul” veti afla:

  • sa identificati aceste 5 rani ale sufletului si mastile in spatele carora se ascund ranile
  • sa intelegeti comportamentele si atitudinile asociate cu aceste masti
  • tehnici si instrumente simple pentru a va vindeca singuri ranile
  • cum se manifesta in plan fizic un blocaj emotional, care este mesajul pe care il transmite, respectiv care sunt convingerile inconstiente care duc in directia opusa nevoii voastre si care este frica ce a generat convingerea respectiva.
  • Pasi concreti ca sa invatati sa acceptati si sa gestionati emotiile in loc sa va luptati cu ele sau sa le controlati.

Atelierul se adreseaza:

  • Celor care se doresc sa faca o schimbare, s-au plictisit de ce au facut pana acum, nu au provocari. Sau nu isi gasesc locul, le este teama de viitor. Vor sa isi gaseasca pasiunea, sa se cunoasca, sa se ocupe de ei insisi, sa se inteleaga mai bine.
  • Persoanelor care se confrunta cu lipsa de incredere, de speranta, cu teama ca nu reusesc sa gaseasca solutii la problemele lor.
  • Persoanelor care au dificultati in relatia de cuplu, in relatia cu parintii/copiii lor sau in relatiile profesionale.

Despre trainer:

Luminiţa Băltăreţu este primul practician din România al metodei “Asculta-ti Corpul”, cu o experienta de peste 10 ani in practicarea acestei metode. Psihoterapeut, absolventă a Facultatii de Psihologie, din cadrul Universitatii Bucureşti, a participat la primul atelier “Asculta-ti Corpul” sustinut in Romania de Lise Bourbeau in 2006 si s-a format apoi la cursurile sale în Canada. Mai multe despre Luminita aici.

Despre Scoala “Asculta-ti corpul”:

Lise Bourbeau a fondat in 1982 Scoala “Asculta-ti Corpul” devenita astazi cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec, Canada. Cartile lui Lise s-au vandut in peste 4.5 milioane de exemplare, iar prin metoda sa a inregistrat mai bine de 40.000 de cazuri clinice rezolvate cu succes. Peste 80.000 oameni din 27 de tari au participat la atelierele scolii, in mai bine de 35 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *