Mira Show prezintă: Festival Bar Rodizio Cluj

Festival Bar Rodizio

Dăm start sezonului estival cu o serie de petreceri de neratat. Invitați sunt unul și unul și vă aducem pe toți în cel mai exuberant cadru natural din apropierea Clujului, în mijlocul livezii bogate, cu o piscină în aer liber ce invită la relaxare totală!     Festival Bar Rodizio Cluj

Reunite sub sigla Festival Bar Rodizio Cluj, petrecerile vor aduce: muzică live cu artiști internaționali, un ring de dans primitor și spațios, spectacole de lumini și sonorizare de main stage – toate demne de un adevărat festival!

Data: 19 mai – 30 septembrie 2023

Locatia: Restaurant Rodizio Cluj, str. Nordului

Le Dolce Vita – Italian music night

Dăm startul în 19 mai 2023, cu trei soprane italiene, un trio pe atât de talentat pe cât e de fermecător, pe numele lor de scenă Le Dolce Vita

Despre Le Dolce Vita

Formată din trei soliste talentate, cunoscute atât publicului din Cluj, dar și întregii lumi, trupa este prezentă activ pe scenele din Europa, și nu numai. Vă va încânta cu frumusețea, simpatia, dar mai ales cu vocile inegalabile ale solistelor într-o seară primăvăratică de mai.

Rezervă-ți biletul aici

Tony Esposito – All night dancing party

27 iulie ni-l aduce în mijlocul cadrului relaxant pe Tony Esposito, interpretul italian care a încântat, prin piesele sale, publicul european în ultimul sfert al secolului XX.

Despre Tony Esposito

Acesta a început să cânte la instrumente de percuție în adolescență, ca la începutul anilor ‘70 să înregistreze piese cu muzicieni recunoscuți, precum Alan Sorrenti, Don Cherry, Don Moye, Gato Barbieri, Eumir Deodato, Brian Auger, Gilberto Gil și Pino Daniele. În 1975 înregistrează primul său album solo, Rosso Napoletano, în colaborare cu Paul Buckmaster.

Festival Bar Rodizio Cluj

Rezervă-ți biletul aici

Rezervă-ți biletul aici

Los Locos – Latino party

Continuăm la o lună distanță, mai exact pe 01 septembrie, când vă vom cânta și încânta cu nimeni alții decât Los Locos, care prin hit-ul “Macarena” au câștigat inimile întregului mapamond și l-e-au reunit într-o singură bătaie.

Despre Los Locos

Este duo-ul care a popularizat, mai întâi pe meleagurile italiene, mai apoi în toată Europa, ritmurile latino americane ale muzicii. Ei vor asigura buna dispoziție și vibe-ul de petrecere prin cântecele lor ritmate care te vor face, fără îndoială, să fredonezi pe ringul de dans. Doi italieni simpatici alături de care distracția este la ea acasă!

Los Locos s-a reprogramat

Rezervă-ți biletul aici

Mirabela Dauer – Back to Romanian Oldies night

În 22 septembrie schimbăm puțin repertoriul și o aducem pe aceeași scenă pe Mirabela Dauer, cu piesa “Te-aștept să vii”, dar și cu alte melodii din repertoriul autohton care te vor purta nostalgic înapoi în timp.

Despre Mirabela  Dauer

Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai des întâlnite și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ‘70-’80. Fiind recunoscută în continuare ca un  personaj iconic al spațiului mediatic românesc, ea continuă să-și încânte fanii chiar și după tot acest timp.

Veronica Liberati – Let’s party one more time!

Ultima, dar nu cea din urmă reprezentație scenică din cadrul festivalului va avea loc pe 30 septembrie, zi în care Veronica Liberati revine în fața fanilor ei clujeni.

Despre Veronica Liberati

Veronica Liberati revine la Cluj-Napoca după impresionanta prestație din cadrul show-ului de televiziune Vocea României. Interpretarea piesei “Bună seara, iubite!”, a Loredanei Groza și timbrul vocal special i-au impresionat pe toți cei patru jurați ai emisiunii.

Parcursul artistic al Veronicăi Liberati este în plină ascensiune, în Italia fiind deja extrem de populară. A susținut concerte în Statele Unite ale Americii și în Canada, iar în Irlanda vocea ei a răsunat în musicalul ”Poveste de dragoste”, pus în scenă la Dublin.

Festival Bar Rodizio Cluj

Rezervă-ți biletul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.