Modificare în programul Teatrului Puck

Modificare în programul Puck

Din motive obiective, spectacolul „Povestea celor trei veverițe”, anunțat pentru duminică, 3 aprilie  (de la 11 și 12.30), va fi înlocuit cu „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, în regia lui Ionuț Constantinescu. Sâmbătă, 2 aprilie (de la ora 11) va fi prezentat spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, în regia Ibolyei Varga. Modificare în programul Puck 

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11, Teatrul „Puck” Cluj va găzdui spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga. Modificare în programul Puck

Totul începe în ziua în care Hänsel și Gretel se trezesc cu vești neplăcute: tatăl lor trebuie să vândă capra cea mică pentru a putea plăti datoriile. Copiii întristați sunt vizitați de Csipet, spiridușul pădurii care le propune să îi ajute în găsirea unor comori cu ajutorul unei poezii magice.

Distribuția este formată din actorii Giriti Réka, Pünkösti Laura, Urmánczi Jenő, György László, Kötő Áron și Domokos Szabolcs.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

O călătorie educativă în jurul lumii

Duminică, 3 aprilie, de la orele 11 și 12.30 va fi, așadar, prezentat spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”. Ionuț Constantinescu, cel care semnează atât regia, cât și scenariul și ilustrația muzicală a spectacolului, regândește și adaptează povestea lui Vasilache și a Marioarei din teatrul de bâlci tradițional, într-un context nou, cu personaje noi, cu întâlniri fantastice și obiecte vrăjite. De data aceasta, protagoniștii devin exploratori, iar în drumul lor se întâlnesc cu Dumnezeu, Dracul, Moartea, Elvis Presley și alte personaje care animă savuros situațiile.

Teatrul „Puck” Vasilache si Marioara in jurul lumii

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Ion Iurcu și Robert Trifan. Scenografia este semnată de Andra Ștefan, light designul de Călin Negrea, ilustrația muzicală de Nagy Attila, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu.  Sculptura este realizată de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș.

Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Pentru spectacolul de la ora 12.30, Teatrul „Puck” va oferi 20 de locuri cu intrare gratuită pentru copii din comunitatea ucraineană găzduită temporar în Cluj-Napoca. Acțiunea face parte din inițiativa „Grupul de sprijin Ucraina”, derulată de autoritățile locale în parteneriat cu societatea civilă clujeană și va continua în următoarea perioadă. Vom reveni în curând cu mai multe informații despre această implicare.

Care au fost spectacolele săptămânii

Săptămâna în curs a început la Teatrul „Puck” cu spectacolul „Croitorașul cel isteț”, prezentat la sediul instituției luni, 28 martie și marți, 29 martie. Artiștii Teatrului „Puck” au mai susținut spectacole precum „Dănilă Prepeleac, în aceleași zile, la Cinema Dacia din Cluj-Napoca, precum și „Kishercegszemmel”/„Prin ochii Micului Prinț”, prezentat luni, 28 martie la Festivalul de Teatru de Păpuși din Kaposvár (Ungaria), la Teatrul „Csíky Gergely”. De asemenea, miercuri, 30 martie, pe scena instituției clujene a fost prezentat spectacolul „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”.

Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.

Abonamentul  cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Chiar dacă restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate, spectatorii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca sunt rugați să poarte mască de protecție în sala de spectacole, din grijă pentru ei și pentru cei din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.