Momeala pentru rapitori Cheia, sapun de casa Cheia

Momeala pentru rapitori Cheia, sapun de casa Cheia rescris dupa o straveche reteta traditionala de pe Valea Somesului.

Orice pescar cu experienta cunoaste pescuitul la rapitori, special la somn, cu sapun de casa. Varianta, nu doar romaneasca,  se pierde in negura vremurilor. In secol XXI, cu accces la informatie stiintifica sapunul Cheia rescrie solutia tehnica existenta pe Valea Somesului, reteta preluata din Gălgâu jud Sălaj, adica sapunul de casa cu mult exces de unturi nesaponificate.

Aici pur si simplu nu mai este loc de inovatie, formatul nostru introduce doar reteta stabila pentru stabilitatea produsului. De asemenea introduce stabilitatea ingredientelor. Si tehnologie de fabricatie la rece. Pe vremuri sapunul de casa se producea la cald din ingrediente neomogene unele loturi ieseau de tip moale altele de tip tare. Acel sapun moale era considerat cel potrivit pescuitului.

Pornind de la aceasta informatie reteta noastra este cu extrem de multa untura nesaponificata. Untura aleasa de noi este o untura mai veche de 10 ani pastrata in conditii de variatie de temperatura pina la intrarea in putrefactie. Mirosul extrem de neplacut, specific cadaveric este o calitate pozitiva fiindca atrage rapitorul. Prin excesul mare de untura nesaponificata momeala Cheia din sapun sta in imersie cu tendinta de plutire, componentele de sapun creeaza microbule care apa de disperseaza pina la 3 km. Astfel Momeala Cheia din sapun de casa atrage rapitorii chiar de la 3km.

Reinventind pe principii moderne un produs traditional cu certificare a aplicatie de milenii avem garantia unui produs peste medie, fapt pentru care, va recomandam cu incredere Momeala Cheia pentru rapitori pe care o gasiti atit la standul Cheia din Iulius Mall cat si pe magazinul virtual www.sapunulcheia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.