“Oh, Lord”, noua piesă a lui Nana, va fi cântată live, în premieră mondială, vineri, 7 iunie 2024, în fața publicului din România, la cel mai mare eveniment de muzică retro din Cluj-Napoca, “We Love Retro“!                      We Love Retro Cluj    We Love Retro Cluj  

Melodia “Oh, Lord” va fi cântată în premieră la We Love Retro, aducând un mesaj puternic și încurajator, extrem de relevant în contextul actual al lumii, marcat de conflicte și negativitate. Versurile piesei, cum ar fi „pray for Israel, pray for Palestina”, îndeamnă la pace și unitate într-o perioadă de grea încercări pentru mulți.

Pe noul său album, Nana a explorat și un stil diferit, mai romantic, compunând pentru iubita sa, Annie, o frumoasă piesă de dragoste intitulată “Only You”.

Mesajul pieselor lui Nana se axează pe relația cu Dumnezeu, familie și alte aspecte esențiale ale vieții. El consideră că fără Dumnezeu nu putem realiza nimic și că fiecare zi este un dar pentru care trebuie să fim recunoscători. De asemenea, Nana încurajează împărtășirea iubirii sincere din suflet pentru a face lumea un loc mai bun.

Noul album, intitulat “Aaliyah”, este dedicat tuturor femeilor puternice și poartă numele fetiței lui. Coperta albumului este realizată în colaborare cu un pictor, iar muzica cuprinsă reprezintă un mix între Hip Hop și New Art.

Biletele sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe entertix.ro.

We Love Retro 2024 este programat să înceapă la ora 20.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.