Nationala de handbal la karting

Inaintea plecarii la JO de la Rio de Janeiro, nationala de handbal feminin s-a relaxat sambata seara pe circuitul AmcKart din Tunari. Selectionerul Tomas Ryde si team-managerul Nicoleta Alexandrescu au incercat astfel sa le scoata pret de doua ore pe tricolore din rutina antrenamentelor.

handbal (1)
Efectul a fost cel scontat, Neagu&Co distrandu-se de minune. O fire foarte competitiva, cea mai buna handbalista din lume a castigat si duelul pe pista cu colegele. Duelul roata la roata dintre ea si Melinda Geiger a facut deliciul grupului.
handbal (3)
Selectionerul Tomas Ryde isi doreste ca elevele sale sa fie la fel de agile si pe durata turneului olimpic. Suedezul a pregatit deja minutios fiecare detaliu al prezentei in Brazilia. Sotia sa Marie le va tine companie celor doua rezerve din lot Denisa Dedu si Madalina Zamfirescu pentru a le tine conectate la miza evenimentului.
handbal (2)
Ryde isi doreste ca intreaga delegatie a Romaniei la JO sa fie un grup unit, iar sportivii sa se sustina intre ei la competiile de la diferite discipline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips