Nespresso aduce experiența cafelei la superlativ la TIFF

Pentru al doilea an consecutiv, cafeaua Nespresso, una dintre cele mai apreciate cafele din lume, va putea fi savurată în cadrul celui mai prestigios eveniment cinematografic din România, Festivalul Internațional de Film „Transilvania”.

Festivalul Internațional de Film „Transilvania” continuă să aducă în fața publicului român pelicule premiate și apreciate în întrega lume, ceea ce confirmă faptul că festivalul este un punct de referință în segmentul evenimentelor culturale.

De aceea, prezența Nespresso la TIFF este un pas firesc, brandul sprijinind cea de a șaptea artă și valorile pe care acest domeniu le răspândește de mai bine de 10 ani, în calitate de partener oficial, începand din 2007, al Festivalul de Film de la Cannes, iar ulterior devenind partener consacrat al altor Festivaluri prestigioase, precum Festivalul de Film „Karlovy Vary” sau Festivalul de Film de la Berlin.

„Festivalul de Film Transilvania este un eveniment extrem de important pentru Nespresso, reflectând sprijinul pe care ne-am angajat sa îl oferim celei de a șaptea arte. Odată cu prezența la TIFF din acest an Nespresso se angajează ferm să susțină astfel și în Romania inițiativele locale extraordinare menite să promoveze spațiul cinematografic românesc și pe creatorii săi” a declarat Sonia Năstase, Business Executive Officer Nespresso.

Anul acesta, Nespresso îi invită pe cinefili să savureze sortimentele de cafea Grands Crus în cadrul mai multor evenimente cheie din Festival. Integrându-se perfect în atmosfera Festivalului, cafeaua Nespresso vă invită sa descoperiți o selecție cinematografică de excepție, de-a lungul a 11 zile de pelicule extraordinare și întâlniri inspiraționale, alături de o cafea excepţională, inegalabilă.

Descoperiți universul Nespresso

Nespresso este un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională şi serviciile de înaltă clasă.

Cafeaua excepțională Nespresso este obţinută printr-un proces de selecție extrem de riguros. Din producția de cafea la nivel mondial, doar 10% reprezintă cafeaua Gourmet, denumită și “cafea de specialitate”. Nespresso foloseşte exclusiv boabe de cafea Gourmet de cea mai bună calitate, soiuri excepţionale de cafea, atent selecţionate din cele mai bune regiuni producătoare de cafea din lume şi testate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Astfel, doar top 10 – 20% din cafeaua Gourmet, reprezentând 1-2% din cafeaua produsă la nivel mondial, intră în alcătuirea sortimentelor Nespresso.

Experții Nespresso se implică în fiecare etapă a producției de cafea, începând cu momentul recoltării cireşelor de cafea, până în cel final al degustării. În urma selecției riguroase, experţii Nespresso, asemenea marilor maeştri parfumieri, amestecă soiuri de cafea de origini diferite, asigurându-se că profilurile lor aromatice se completează şi se intensifică reciproc. În acest fel ia naștere personalitatea unică a fiecăruia dintre cele 24 de sortimente de cafea Grands Crus.

Universul Nespresso aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generație, cafea prăjită și măcinată de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule și servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso. Odată ce păşesc în acest univers, pasionații cafelei descoperă o lume în care curiozitatea își spune cuvântul, iar experiențele gourmet și deschiderea spre fine-dining la standarde occidentale completează perfect caracterul excepțional al sortimentelor de cafea Nespresso.

Nespresso operează două linii de business: Nespresso Business Solutions – produse profesionale destinate companiilor cu sedii de birouri şi jucătorilor din industria HoReCa de lux şi Nespresso – produse pentru acasă, destinate consumatorilor rafinaţi, pasionaţi de cafeaua de specialitate, care îşi doresc un espresso perfect sau o băutură de cafea cu lapte delicioasă în orice moment, în confortul casei lor, printr-o simplă apăsare a unui buton.

Pentru a asigura calitatea ridicată a serviciilor oferite clienților, Nespresso păstrează în permanență o legătură directă cu aceștia prin intermediul celor trei canale de distribuție proprii: magazinul exclusiv Nespresso Boutique din București (cu produse pentru acasă), platformele de e-commerce – www.nespresso.com cu produse pentru acasă şi www.nespresso.com/pro cu produse profesionale – și Centrul de Relații cu Clienții care poate fi contactat la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea) . În acest fel, Nespresso construiește relații durabile și semnificative, bazate pe un proces continuu de ascultare și înțelegere, care permite armonizarea sortimentelor de cafea Nespresso Grands Crus cu nevoile diverse și așteptările ridicate ale iubitorilor de cafea.

Pe  durata Festivalului Internațional de Film Transilvania, cafeaua Nespresso poate fi savurată în cadrul VIP Lounge Mastercard, la InfiniTIFF, unde vizitatorii pot urmări filmulețele VR powered by Nespresso despre plantațiile de cafea din Colombia, și la petrecerea de închidere a Festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.