Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016

Noaptea Devoratorilor de Publicitate (NDP) a ajuns la a XXI-a editie. La fel ca si anul trecut, proiectiile vor avea loc doar în Cluj-Napoca si Bucuresti.

La Cluj-Napoca, cel mai cinefil oras al tării, evenimentul se va desfăsura pe 26 noiembrie 2016, ora 20:00, la cinematograful Florin Piersic, loc de referinta pentru iubitorii de film clujeni.

Evenimentul include cele mai spectaculoase spoturi, campanii sociale și povestiri cu final neașteptat.

„Devoratorii” vor avea acces si la productii care vorbesc despre istoria publicitătii dea lungul timpului. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, ca si în anii precedenti, din arhiva proprie, spoturi de colectie pe care  nici măcar spatiul generos al internetului nu le regăsește.

Întreaga seară va fi împărtită în 4 calupuri, pauzele pentru dezmortire fiind punctate de umorul lui Nicu Bendea.

Holul cinematografului va fi amenajat, si el, ca un cinematograf cu ecran mare pentru proiectie, dar si mese, scaune, baruri, etc.

Biletele sunt puse, în vânzare, la birourile Diesel Events, la casieria cinematografului „Florin Piersic” și online, pe eventim.ro si biletmaster.ro, dieselevents.ro.

Preturile biltelor:

cat 1 – 49 lei

cat 2 – 59 lei

cat 3 – 68 lei

cat 4 – 79 lei

cat 5 – 98 lei

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016 este organizat la Cluj, cu sprijinul Fundatiei Dakino, de catre Diesel Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.