ParaPark si-a deschis noile usi pentru clujeni, incepand din 16 ianuarie 2015.
Simti nevoia de o evadare? Incearca o garsoniera sinistra sau investigheaza scena unei crime!

Exista atat de multe alternative de petrecere a timpului liber aici in Cluj, incat e o certitudine ca avem mereu ,,ceva” de facut. Daca ai deschidere, in Cluj nu te poti plictisi niciodata. Varietatea si ideile inedite sunt la ele acasa, te asteapta doar sa le descoperi.

Printre cele mai interesante activitati – adevarate generatoare de entuziasm si adrenalina, putem aminti cu siguranta jocurile de tip room escape, care au cunoscut o tot mai mare amploare in Cluj. Un fapt imbucurator, luand in considerare faptul ca aceste jocuri de strategie vin ca o provocare pentru capacitatile tale de analiza, iti testeaza spiritul de observatie, atentia la detalii, perspicacitatea, abilitatile de rezolvare a problemelor si fac apel la logica.
In plus, munca in echipa e un element-cheie si curiozitatea e rasplatita!

In Cluj exista cateva astfel de locuri inedite si, vorbind din proprie experienta, e suficient sa incerci o data pentru a fi prins in joc.
Faptul ca ParaPark, pe langa misterioasa pivnita de pe Eroilor, si-a deschis incepand cu 16 ianuarie inca doua camere special amenajate pentru o experienta memorabila, ne-a pus in alerta (de bucurie!).

Pe scurt, pentru cei care se intreaba ce o fi cu jocurile de evadare, mentionam ca regulile jocului sunt simple: o echipa formata din minim 2 – maxim 6 persoane intra in camera special amenajata, usile se inchid si numaratoarea inversa incepe. Aveti la dispozitie fix 60 de minute pentru a rezolva misterul, pentru a dezlega puzzle-uri si a gasi indiciile salvatoare! Jocul e antrenant si fiecare camera vine cu o poveste, cu un scenariu si un mister nou!

Parapark 2

Cele doua noi incaperi deschise in cadrul ParaPark Cluj suna (si la propriu, si la figurat) cu adevarat provocator!

Garsoniera numarul 113. Prima camera de joc ParaPark, care a fost si primul joc de evadare real din Europa, a prins viata, in cele din urma, si la Cluj! Asa a inceput totul… Daca aveti curaj, lasati-va inchisi in aceasta garsoniera sinistra a unei minti bolnave si incercati sa aflati ce se intampla cu adevarat aici! Zgomote demente, scartait de usi, freamatul pasilor pierduti si ticaitul neintrerupt al ceasului va vor acompania. Atentie insa, in orice moment locatarul garsonierei se poate intoarce! Iar el nu suporta deloc musafirii nepoftiti.

Crime Scene ’95. Echipa criminalistilor a fost chemata la scena unei crime oribile, pe strada Bolyiai din Cluj. Politia este neputincioasa, iar ancheta stagneaza. In aceasta situatie, voi sunteti insarcinati cu conducerea investigatiei. Trebuie sa descoperiti ce s-a intamplat aici, cine este autorul crimei si cine este victima… O intorsatura neasteptata de situatie va asteapta la locul faptei!
Descoperiti toate urmele crimei si nu pierdeti din vedere nicio dovada ce ar putea conduce la deslusirea misterului.
Intre timp, nu lasati nimic sa va distraga atentia! Participati intr-o investigatie palpitanta si descoperiti autorul inainte ca el sa se intoarca la locul faptei… Tic-tac, timpul se scurge, iar dovezile dispar foarte rapid…

Jocurile ParaPark au aparut in Europa in anul 2011 si au devenit rapid o metoda populara si inedita de petrecere a timpului liber. Primul parc (parcela 113) s-a nascut la Budapesta, iar initiativa s-a raspandit foarte rapid, cucerind mai multe orase europene importante. Dupa Budapesta, Barcelona, Madrid, Zagreb si Viena, primul joc de evadare real din Europa a sosit si la Cluj, iar din ianuarie 2015 va puteti bucura de el in trei variante atractive!