Nou in Cluj – Life Coaching acasă la voi

In aceasta perioada problemele aparute in familie sau in relatia de cuplu sunt tot mai frecvente. Cand spunem probleme ne referim si la situatii delicate in urma carora relatia are de suferit. Toate acestea pot aparea din diferite motive: stresul, neajunsurile, problemele de la locul de munca si lista poate continua. Iata ca exista cineva care va poate ajuta sa treceti cu bine peste toate aceste probleme.

Cine va poate ajuta sa va gestionati dificultatile din relatia de cuplu si/sau familie:

 

Liliana Bogos

Evident ca in depasirea acestor obstacole va poate ajuta doar un psiholog specialist: Bogos Liliana, fiind una dintre cele mai bune specialiste pe acest segment. De exemplu atunci cand aveti probleme, indiferent de locul unde va aflati, psihologul Bogos Liliana, va interveni sa va ajuta sa treceti cu bine peste problemele aparute.  Psihologul nu poate face minuni de unul singur. Pentru ca toata schema de tratament sa dea roade este nevoie in foarte mare masura si de implicarea voastra.

Neplacerile si tensiunea nu pot disparea peste noapte. De aceea programul Life Coaching acasa la voi se desfasoara pe parcursul mai multor etape. Programul se va desfasura intr-un mediu 100% familiar. Astfel, cei consiliati nu vor mai trebui sa se deplaseze la cabinet, sa-si mai piarda timpul prin traficul aglomerat, deci alte neplaceri. Mai exact, psihologul nostru vine chiar la voi acasa si nu numai. Scopul tuturor acestor intalniri este acela de a identifica problemele cu care va confruntati si de a stabili un plan bine pus la punct pentru indepartarea tuturor neplacerilor.

Cand este indicat sa apelati la programul Life Coaching acasa la voi

 

Life Coaching acasa la voi

sursa foto: Liliana Bogos

 

  1. Atunci cand apar diferite probleme, tensiuni sau neintelegeri in relatia de cuplu. In orice relatie indelungata apar astfel de probleme. Uneori pot disparea de la sine, dar in cele mai multe cazuri acestea se amplifica si se poate ajunge pana la o dureroasa despartire. Life Coaching acasa la voi are meritul de a va indruma in asa fel incat sa nu ajungeti in stadiul despartirii si sa va intariti relatia de cuplu.
  2. Nasterea unui copil este o sursa de emotie imensa. Din cauza stresului pot aparea foarte multe neintelegeri. Odata cu venirea pe lume a unui copil, prioritatile membrilor familiei se schimba si astfel, riscati sa nu mai gestionati corect situatia. Aici intervine programul Life Coaching acasa la voi si va ajuta.
  3. Life Coaching acasa la voi va ajuta si in relatia copil – parinte. Nu de putine ori intervin multe discutii si neplaceri in relatia copil – parinte. Ei bine, de acum aveti un aliat in persoana psihologului Liliana Bogos.
  4. Uneori chiar prietenii sau familia isi pot pune amprenta asupra bunului mers al relatiei voastre. In cazul in care toate aceste lucruri se intampla, programul Life Coaching acasa la voi va ajuta sa treceti cu bine peste toate aceste experiente care inevitabil dauneaza relatiei de cuplu.
  5. Nu de putine ori, unul din membrii familiei sufera o trauma psihica sau una fizica. In mod normal si logic, in acele momente toata familia are de suferit si poate sa intervina o oarecare distanta intre membrii. Pentru a atenua toate aceste neplaceri psihologul Liliana Bogos vine in ajutorul vostru cu programul Life Coaching acasa la voi.

Nimeni nu este perfect, odata si odata fiecare avem nevoie de ajutor, fie ca vrem sa recunoastem fie ca nu. Nu este niciun fel de rusine sa apelati la un ajutor specializat care sa va inteleaga si sa va ofere cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor. Pentru toate acestea exista Life Coaching acasa la voi.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.