Nouvelle Vague, grupul care a cucerit intreaga lume, cantă la Jazz in the Park

Nouvelle Vague, celebrul grup de muzicieni care a cucerit publicul cu ritmuri de bossa-nova, cântă la Jazz in the Park, sâmbătă, 30 iunie în Parcul Central din Cluj.

Formația vine cu o neașteptată și rafinată interpretare a unor piese new wave, punk și post punk ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths și The Cure. Concertul Nouvele Vague e prezentat de Staropramen, partener principal al festivalului pentru al patrulea an la rând.

Trecute printr-un inspirat filtru bossa nova, piesele Nouvelle Vague au devenit ‘’instant hits’’ și s-au regăsit în ultimii 14 ani în playlist-urile cluburilor din toată lumea. Trupa a mizat din plin pe sensibilitatea și versatilitatea unor vocaliste cunoscute ca Vanessa Paradis, Phoebe Kildeer, Camille, Nadeah, Mélanie Pain, Liset Alea sau Helena Noguerra.

Cele 5 discuri editate au adus trupei peste un milion de unități vândute, turnee mondiale și concerte la Royal Albert Hall în Londra, Hollywood Bowl în Los Angeles sau Olympia în Paris.Povestea Nouvelle Vague continuă cu cel mai recent album, I Could Be Happy, o ocazie perfectă să ascultăm trupa live în 30 iunie la Jazz in the Park, în Parcul Central, unde va cânta noile piese.

Accesul la concert este liber, pe bază de bilet neobligatoriu care poate fi cumpărat de pe www.tickets.jazzinthepark.ro și din rețelele Bilete.ro, Eventim și BiletMaster. Tot de aici pot fi cumpărate bilete și la concertele de la Opera Maghiară și de la Muzeul de Artă.

Concertele au loc în Parcul Central, pe malul Someșului, la Opera Maghiară și în curtea Muzeului de Artă. Accesul la concertele din parc și de pe mal sunt cu acces liber, pe bază de bilet neobligatoriu, iar pentru concertele de la muzeu și de la operă sunt puse în vânzare bilete și abonamente. Până în 30 mai pot fi cumpărate bilete și abonamente la preț redus.

Line-up-ul Jazz in the Park 2018 e format din nume de excepție ale scenei internaționale și românești. Printre trupele confirmate se află Juan de Marcos Afro Cuban All Stars, Richard Bona, Nik Bartsch’s Ronin, Soweto Kinch, Alfa Mist, Sona Jobarteh, Bill Laurance,  The Herbaliser, Forq, Fanfare Ciocârlia, Gallowstreet, Superpoze, Koffie și mulți alții.

Jazz in the Park Festival este un proiect organizat de Fapte, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, susținut de Primăria Cluj-Napoca și promovat de Staropramen, BCR, Mega Image, Alexandrion, Tastemakers, Glo, Daisler Print House, Almdudler, AV Store, Tohani.

Anul acesta Jazz in the Park va avea loc la Cluj timp de 11 zile, în perioada 21 iunie – 1 iulie. Detalii găsiți pe www.jazzinthepark.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.